JégkorongNagy Mózes SK-KSE—Csíkszeredai SC 0—9

2010. január 21., csütörtök, Sport

(0—0, 0—3, 0—6)

Kézdivásárhely, városi műjégpálya. Mintegy 100 néző.

Kézdivásárhely: Szabó, Nádvári, Kovács, Vass, Tóth, Ivá­csony—Akácos, Máté, Dobos, Földes, Páll—Török, Koszta, Keresztes, Molnár, Dezső—Mocsári, Szabó, Csákány. Csíkszereda: Onodi, András, Soforan, Fülöp, Molnár, Márton—Csíki, Pataki, Prakab, Sárkány, Tranca, Biró M.—Tamás, Pataki, Biró G., Okos, Hirdebar—Szávuly, Horvát, Reisz. Gólszerzők: Biró M., Soforan, Tranca, Molnár (2), Biró G., Pataki, Sárkány, András.

Végig havazásban kellett játszania a két csapatnak, ez pedig rányomta bélyegét a játék színvonalára, és az első harmadban egy gól sem született. Ami késik, nem múlik alapon a második és harmadik játékrészben gólokat, szám szerint kilenc hargitai találatot is láthattak a kézdivásárhelyi hokikedvelők. Egy jobb csapat győzte le a háromszékieket, de nincs ok az elkeseredésre.

(józsef)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1718
szavazógép
2010-01-21: Sport - x:

A tavaszi rajtra gondolva - Áros Károly

Annak idején, amikor még rangja volt a háromszéki labdarúgásnak, hiszen volt egy B-osztályos csapata (Olt, OSC, MSC, IMASA...), három-négy C-osztályos csapata (minden városnak egy, de némelyiknek kettő is), MB I-es, MB II-es, MB III-as, ifjúsági és serdülőbajnoksága...
2010-01-21: Sport - x:

Síverseny

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület január 24-én, vasárnap alpesisí-versenyt szervez Sugásfürdőn.