Jó a hó a sugási sípályán

2010. január 22., péntek, Közélet

Megfelelőek a feltételek sízésre a sugásfürdői pályán — tudtuk meg a felvonókezelőktől. A havat géppel egyengették el, a felvonó tíz órától délután ötig minden nap üzemel, a hét végére pedig sí­versenyt terveznek.

A helyi szállítási vállalat szombaton és vasárnap újraindítja járatait a sízőknek. Indulás Sepsiszentgyörgyről a központi jegyiroda elől 9.30 és 14 órakor, visszaindulás 12.30 és 16.30 órakor. A hír végén hadd idézzük internetes vendégkönyvünk egy bejegyzését a témával kapcsolatban: ,,Nem lehetne valahogy legalább most télen egy állandó információs forrást tenni valahova a sugásfürdői sípálya napi állapotáról, mert szégyen, hogy egy 150 kilométerre levő pályáról több információnk van, mint a sajátunkról, nem beszélve egy webkameráról." (f.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 759
szavazógép
2010-01-22: Közélet - x:

A rétyi látogatóközpontért - Farcádi Botond

Rendkívüli tanácsülést hívtak össze a megyeházán a Rétyi Nyír és az uzon-szentivánlaborfalvi tavak látogatóközpontjának ügyében.
2010-01-22: Közélet - x:

Megjött a fapénz

Hosszú sorokban álltak tegnap a szociális igazgatóság irodája előtt a fával fűtő sepsiszentgyörgyi családok: ezen a télen először kapták kézbe az állami tűzifa-támogatást.