Susan Boyle a San Remó-i dalfesztiválon

2010. január 23., szombat, Magazin

Susan Boyle is énekel az idei San Remó-i dalfesztiválon ― értesült az olasz sajtó. A Britain’s Got Talent televíziós tehetségkutató verseny révén világhírűvé vált skót énekes a februári fesztiválra meghívott neves vendégek sorában lép fel. Ez a szekció idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját ― számolt be a La Repubblica napilap.

A tehetségkutató döntője óta eltelt időben Susan Boyle nagy sikereket ért el, elsősorban I Dreamed A Dream című debütáló albumával, amely a legkelendőbb lemez Nagy-Britanniában. Boyle emellett az Amazon internetes áruháznál is rekordot ért el, még soha annyi előjegyzést nem fogadtak az oldalon, mint a SuBo néven emlegetett 48 éves és korábban munkanélküli énekesnő lemezére.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1494
szavazógép
2010-01-23: Magazin - x:

Meteorit csapódott egy rendelőbe

Teniszlabda nagyságú meteorit ütötte át egy Virginia állambeli orvos rendelőjének tetejét, szerencsére senki sem sérült meg. Frank Ciampi, a Washingtontól 32 kilométernyire délnyugatra lévő Lorton orvosa szerint a meteorit hétfő délután fél hat tájt csapódott be a kétemeletes épületbe.
2010-01-23: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Megemlékezés
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség ma Zágonban emlékezik Domokos Gézára, a szövetség első elnökére. A megemlékezés 15 órakor a református temetőben Domokos Géza sírjánál kezdődik, ahol Szőcs László református esperes mond beszédet. Utána a Mikes-kastély kertjében Domokos Géza kopjafájánál Markó Béla, az RMDSZ szövetségi elnöke, miniszterelnök-helyettes tart megemlékező beszédet, majd koszorúzás következik.