Újra lesz jégkorongcsapata Sepsiszentgyörgynek!

2010. február 4., csütörtök, Sport
A Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek Hokiklub válogatást tart 2010. február 7-én 11 órától a Kisstadionban lévő jégpályán.

A szervezők szeretettel várnak minden olyan jégkorongozni óhajtó gyereket, aki 2001. január 1. és 2003. december 31. között született.

A Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal és a Fenestela ’68 Hokiklub tavaly elkezdett oktatási programjába kapcsolódik be most a Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek Hokiklub. A közös cél: újra életre hívni Sepsiszentgyörgy jégkorongsportját. (SKH)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 772
szavazógép
2010-02-04: Sport - x:

Landarúgás

Válogatás
A Sepsiszentgyörgyi Jövő FC naponta 16―18 óráig válogatót tart az Elektró-stadionban 6―16 év közötti gyerekek részvételével. Az edzők szeretettel várják a jövő focistáit. Bővebb felvilágosításért hívják Ion Diaconut (telefonszáma: 0746 271 882)
2010-02-04: Sport - x:

Januári mérleg (Sportélet)

2010 első hónapjában nem tolongtak a nagyvilág sportrendezvényei. Felnőttszinten két világ-, öt Európa-bajnokságot jegyeztünk.