TornaBeszterce Kupa

2010. február 8., hétfő, Sport
Remek eredményekkel tértek haza a Bende József, Dobalyi Gyula és Botos Liviu által irányított Sepsiszentgyörgyi ISK tornászai a január 30. és február 5. között megtartott besztercei edzőtábor utáni megmérettetésről.

A kupán hat csapat vett részt: a Besztercei MSC és SPL mellett a Sepsi ISK két csapattal, a Brassói Braşovia ISK és a Marosvásárhelyi SLP. A felkészítő és maga a verseny Augustin Pop, az ifjúsági tornászválogatott edzőjének felügyelete alatt zajlott.

A háromszéki sportolók eredményei:

* csapatverseny, ifjúsági IV.: 1. Sepsi ISK (Blága Botond, Pakucs Tamás, Szabó Lóránt, Kósa Zsolt, Király Norbert, Bitai Ábel), 2. Brassói ISK, 3. Besztercei MSC

* egyéni összetett, ifjúsági IV.: I. szint (9—10 évesek): 1. Kósa Zsolt, II. szint (11 évesek): 1. Blága Botond

* egyéni összetett, ifjúsági III. (12—13 évesek): 1. Robert Damian, 2. Király Álmos, 3. Zoltáni Gyula.

A Sepsiszentgyörgyi ISK és a Botos Liviu-tornaiskola pénteken és szombaton Reménység Kupa néven tornaversenyt szervez. A korcsoportok: gyerek (7—8 év), ifi IV., I. szint (9—10 év) és II. szint (11 év), ifi III. (12—13 év), ifi II. (14—15 év). (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 774
szavazógép
2010-02-08: Sport - x:

Nyolcadik a Nagy Mózes SK (Asztalitenisz)

* Huszonnyolc csapat vett részt az újoncok Besztercén megrendezett országos csapatbajnokságán, köztük a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub együttese is.
2010-02-08: Sport - x:

Minifoci

Kézdivásárhely
* A Shot and Go kispályás labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának eredményei: Polmex—Secuiana 2—3, Sasok—Korol 3—4, Skat Kart—Goldim Scobar 2—8, Perkő—Novo 5—8, Valvex—Nagy Mózes 6—3.