Alpesi síÚjabb sugásfürdői verseny

2010. február 11., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sportegyesület vasárnap alpesisí-versenyt szervez Sugásfürdőn, ahol még mindig kitűnőek a hó­viszonyok.

A megmérettetés előreláthatóan 11 órakor rajtol, iratkozni a helyszínen lehet 8—10.30 óra között vagy SMS-ben a 0761 148 035-os telefonon. A korosztályok: óvódások, I—II., III—IV., V—VI., VII—VIII., IX—XII. osztály, 18—35, 36—45 év között és 45 esztendő fölött. Iratkozási díj: gyerekeknek 5, felnőtteknek 10 lej. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1506
szavazógép
2010-02-11: Sport - x:

Küzdőtéren az ifjúsági II-esek (Kézilabda)

Vancouverben olimpiai lángot gyújtanak februán 12-én, nálunk az ifjúsági II-es korosztály kézilabdázói lépnek a kapuk közé, hogy folytassák az őszön félbeszakadt pontvadászatot — a leányok Brassóban (házigazda a Dinamo), a fiúk Nagyszebenben teszik ezt. A tét mindkét fronton a csoport rangsorának első két helye, hiszen ezek biztosítják a továbbjutást, az elődöntőt. Ebben a pillanatban egy csapatunk, a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub leánycsapata áll továbbjutó helyen, s ezt normális körülmények között nem is tudja elveszíteni. Íme a pillanatnyi állás:
2010-02-11: Sport - x:

Taroltak a szentgyörgyiek (Bowling)

A sepsiszentgyörgyi Gábor Csaba és Bogdán Beáta győzelmével zárult az elmúlt hét végén véget érő első csíkszeredai 300 Bowling Club Kupa nevet viselő amatőr bowlingbajnokság. A küzdelemsorozaton tíz nő és huszonhárom férfi vett részt, a döntőbe pedig 8—8 játékos jutott be.