Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 27., csütörtök 07:32
Köszöntjük Olga, Liliána nevű olvasóinkat!

A ,,cipők felhőkarcolója”

2010. május 8., szombat, Magazin
A cipők felhőkarcolóját, 31 centiméteres sarokkal ellátott lábbelit tervezett egy román dizájner. A tulajdonképpen három fekete szandálból összeállított cipőkülönlegesség csak kis méretekben kapható.
A cipőépítészként is emlegetett Mihai Albu új alkotására máris tucatnyi megrendelés érkezett, holott a lábbeli nemcsak sarkával, hanem árával is kiemelkedik a piac kínálatából: akár 1200 euróba (ötezer lejbe) is kerülhet egy pár. Az egykor építészmérnökként dolgozó Albu húsz éve tervez cipőket. Véleménye szerint a sarkak mindenképpen előnyösek, hiszen a nők többségének nincs hosszú lába. A magas sarok ezenkívül más tartást ad a deréknak is. Albu cipői általában legalább kétszer olyan magasak, mint a nemzetközi dizájnerek kreációi. Tervrajzai a matematika, az építészet és a művészet keverékéből születnek. Saját elmondása szerint ihletői Constantin Brâncuşi román szobrász és Antonio Gaudí spanyol építész munkái.
Pávatollakkal, koponyákkal díszített alkotásai mellett vannak több sarokkal rendelkező darabok is. Az Albu-cipők elsősorban inkább műalkotások, mint viselésre alkalmas lábbelik.
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most