Elhalálozás

2011. szeptember 9., péntek, Elhalálozás
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy drága testvérünk, a miklósvári
id. TÜZES IMRE
szíve 90 éves korában hosszas szenvedés után megszűnt dobogni.
Temetése 2011. szeptember 10-én, szombaton 14 órakor lesz a miklósvári katolikus temetőben.
Gyászoló testvérei
és családjuk
4248964
Részvétnyilvánítás
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak és a közeli barátoknak kolléganőnk, barátnőnk, TELEKI ERIKA hirtelen elhunyta alkalmából.
A Kovászna Megyei Szabad Szakszervezet
202771
Megemlékezés
Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Búcsú nélkül távozott, az életért harcolva ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Fájó szívvel emlékezünk CSISZÉR ILONÁRA (szül. HEGEDÜS), akit egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
1784/b
Fájó szívvel emlékezünk az alsócsernátoni MOLNÁR GÉZÁRA halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4046
Isten akaratába belenyugodva, de fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, a bölöni id. TANA JÓZSEFRE és TANA JULIANNÁRA (szül. PÉTER) haláluk 39., illetve 10. évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szerető gyermekeik, Zoltán, József, Izabella
és családjuk
4248930
Múlik az idő, de a fájdalom marad. Soha el nem múló szeretettel és fájó szívvel emlékezünk a bodoki id. BÍRÓ ISTVÁNRA halálának második évfordulóján.
Bánatos özvegye
és gyermekei
4248862
Egy éve volt életünk legszomorúbb napja, amikor a drága gyermeket, TIMÁR ANDRÁS JÓZSEFET utolsó útjára kísértük. Nyugodjék békében, emléke legyen áldott.
Gyászoló családja
4248893
Halálának harmadik évfordulóján, szeptember 11-én szeretettel emlékezünk az árkosi születésű sepsiszentgyörgyi id. SÁNDOR LAJOSRA. Nyugodjék békében.
Szerettei
4248902
Soha el nem múló szeretettel és fájó szívvel emlékezünk SEBESTYÉN ELVIRÁRA (szül. IGYÁRTÓ) halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4248915
Kegyelettel, szívünk soha el nem múló fájdalmával emlékezünk ZOLTÁNI JULIANNÁRA halálának ötödik évfordulóján. Jósá­gának, szeretetének emlékét lelkünkben hordozzuk életünk minden pillanatában. Amíg élünk, velünk lesz áldott emléke. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos szerettei
4248920
Fájó szívvel emlékezünk KÁNYÁDI FERENCRE halálának negyedik évfordulóján.
Szerettei
4248925
Fájó szívvel emlékezünk MÁTÉ DÉNESRE, aki ma két éve távozott szerettei köréből.
Bánatos özvegye, gyermekei, veje és unokái
4248943
Szívünk mély fájdalmával és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komollói születésű SYLVESZTER MIKLÓSRA halálának második évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye, leánya és családja
4248946

Cikk megjelenési időpontja: 2011-09-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 1002
szavazógép
2011-09-09: Sport - :

Sport

Labdarúgás
* Ma a Galaci Oţelul és a Kolozsvári CFR közötti rangadóval folytatódik a hazai I. ligás futballbajnokság. A 6. forduló mérkőzései: ma Marosvásárhely–Astra (19 óra, DigiSport), Galaci Oţelul–Kolozsvári CFR (21.30 óra, DigiSport); szombaton Rapid–Brassói FC (17 óra, DigiSport), Gázmetán–Steaua (21.30 óra, DigiSport)
2011-09-09: Máról holnapra - Sylvester Lajos:

Bizakodó várakozás

Toró T. Tibor, az alakuló Erdélyi Magyar Néppárt ideiglenes elnöke a tegnapi táblabírósági meghallgatás után lapunknak bizakodóan nyilatkozott az új – szám szerint a harmadik – romániai magyar politikai alakulat bejegyzését illetően, amelyről a következő héten teszik közzé a bírósági döntést.