Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:34
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Mintha hozzánk is szólna

2011. szeptember 26., hétfő, Periszkóp
A háromszoros olimpiai, kétszeres Európa-, kétszeres főiskolás világbajnok és hétszeres magyar bajnok, száznyolcszoros válogatott – mint aktív játékos –, Gyarmati Dezső a magyar vízilabdasport jelenlegi, nem éppen magabiztos tündöklésének – 2010 után 2011 sem lett a magyar poló aranyéve...
...tavaly az Európa-bajnokságon, idén a világbajnokságon maradt le a győzelemről úgy, hogy közben az utánpótlás-válogatottak egyenesen leszerepeltek – okát magyarázva többek között ezt mondta: "...Egyre jobban feltöltődik a magyar vízilabda bolgár, román, szlovák játékosokkal – hát hová jutottunk?!.."
– Mi a teendő, hogy minél biztonságosabban kijussunk a bajból? – kérdezték. Dezső bácsi válasza: "A minőségi munka, minőségi munka és még egyszer minőségi munka!... Miközben minden sportág megemeli az intenzív munkaidőt, mi állva maradunk... S közben a szövetségek összetétele olyan-amilyen. Zömükben nem szakemberek ülnek ott, mégis meg­határozó döntéseket hoznak, és ezek a döntések nem jók..." .
Kommentár helyett csak annyit: Mintha hozzánk, háromszékiekhez is szólna.
2011. szeptember 26.
hétfő 13:52
dinibacsi
11079 hozzászólás
Vannak hullámvölgyek minden csapat életében,az a velejároja !ök a csucson voltak,onnan csak lefele vezet ut,de nem féltem öket,megtalálják a kiutat!3 x olimpia bajnokok zsinorba,erre varrjon gombot akárki!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most