Sepsiszentgyörgy, 2018. február 23., péntek 22:17
Köszöntjük Alfréd nevű olvasóinkat!

És akkor mi lesz?

2011. december 15., csütörtök, Periszkóp
Nagy volt a lelkesedés, amikor a Marosvásárhelyi Rádió "megszállta" a megyei ifjúsági és sportigazgatóságot azzal a nemes ötlettel, hogy közösen válasszák meg az Évszázad sportolóját Kovászna megyében is.
Mi tagadás, jó ötletnek tartottam magam is, akárcsak azok, akik részt vettek az első megbeszélésen.
Jópár nappal később, amikor csitulni látszott a lelkesedés, és semmi mozgás nem mutatkozott a "nemes ügy" körül, felhívtam a Marosvásárhelyi Rádió magyar szerkesztőségét, személyesen Kádár Zoltánt, s megkérdeztem: Mi a helyzet?
Zoltán nem tudott semmit. Aztán kiderült , hogy a Maros Rádió román szerkesztősége rendezi a nagy választást. Az a rádió, amelyiknek itt Kovászna megyében elenyésző a hallgatósága.
Együttműködésről volt szó. Ennek semmi jele. Most már tényleg meg kell kérdeznem: És akkor mi lesz? Tizenöt rádióhallgató dönti el, ki volt az évszázad sportolója?... Na ne..., tényleg ne vicceljenek. Nem volt elég a Maros, a Hargita megyei sikertelen választás, kell még egy Kovászna megyében is?
Hozzászólások
2011. december 15.
csütörtök 07:12
hallo
400 hozzászólás
Az évszázad sportolója Szabó Katalin..

2011-12-15: Sport - :

Karácsony Kupa (Torna)

Szombaton 10 órától Sepsiszentgyörgyön a Mikes Ke­lemen Főgimnázium szertornatermében kerül sor a Kará­csony Kupa második kiírására.
2011-12-15: Sport - :

Szavazzanak

Még egy hét, és befejezettnek tekintjük a megye legjobb sportolóinak megválasztására kiirt szavazást. Éljenek a lehetőséggel, és még a rendelkezésükre álló hét napon – a mai lapszámunkban megjelent szelvényen, na meg a hétfői számunkban közlendőben – róják le elismerésüket megyénk legjobbjai iránt.