És akkor mi lesz?

2011. december 15., csütörtök, Sport
Nagy volt a lelkesedés, amikor a Marosvásárhelyi Rádió "megszállta" a megyei ifjúsági és sportigazgatóságot azzal a nemes ötlettel, hogy közösen válasszák meg az Évszázad sportolóját Kovászna megyében is.
Mi tagadás, jó ötletnek tartottam magam is, akárcsak azok, akik részt vettek az első megbeszélésen.
Jópár nappal később, amikor csitulni látszott a lelkesedés, és semmi mozgás nem mutatkozott a "nemes ügy" körül, felhívtam a Marosvásárhelyi Rádió magyar szerkesztőségét, személyesen Kádár Zoltánt, s megkérdeztem: Mi a helyzet?
Zoltán nem tudott semmit. Aztán kiderült , hogy a Maros Rádió román szerkesztősége rendezi a nagy választást. Az a rádió, amelyiknek itt Kovászna megyében elenyésző a hallgatósága.
Együttműködésről volt szó. Ennek semmi jele. Most már tényleg meg kell kérdeznem: És akkor mi lesz? Tizenöt rádióhallgató dönti el, ki volt az évszázad sportolója?... Na ne..., tényleg ne vicceljenek. Nem volt elég a Maros, a Hargita megyei sikertelen választás, kell még egy Kovászna megyében is?
Cikk megjelenési időpontja: 2011-12-15 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 249
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2011-12-15: Sport - :

Karácsony Kupa (Torna)

Szombaton 10 órától Sepsiszentgyörgyön a Mikes Ke­lemen Főgimnázium szertornatermében kerül sor a Kará­csony Kupa második kiírására.
2011-12-15: Sport - :

Szavazzanak

Még egy hét, és befejezettnek tekintjük a megye legjobb sportolóinak megválasztására kiirt szavazást. Éljenek a lehetőséggel, és még a rendelkezésükre álló hét napon – a mai lapszámunkban megjelent szelvényen, na meg a hétfői számunkban közlendőben – róják le elismerésüket megyénk legjobbjai iránt.