Szégyen és gyalázat!

2012. március 8., csütörtök, Sport
A napokban kaptuk a hírt: Marian Ştiopu pert nyert, és visszakerült az eddig Tischler Ferenc által elfoglalt megyei "sportigazgatói" székbe.
Mi tagadás, meglepett. Akárcsak az, ahogy az RMDSZ annak idején Tischler Ferencet ültette az igazgatói székbe, annak ellenére, hogy nem felelt meg az előírásoknak (!!!). Na de menjünk tovább. Emlékezzünk csak: 2010. december 13-án arról írtak a megye lapjai, hogy "az RMDSZ jelöltje, Tischler Ferenc nem jelent meg a versenyvizsgán"... aztán 2011. március 14-én arról olvashattunk, hogy "az RMDSZ jelöltje a második versenyvizsgán sem jelent meg"... Na persze, a menesztett igazgató, Marian Ştiopu perelt, mert véleménye szerint igaz­ságtalanul menesztették. Perelt és nyert. Visszaült abba a bizonyos "sportigazgatói" székbe – gyanúsan hallgat, pedig ilyenkor sajtótájékoztatót szoktak tartani (!!!) –, mely évekkel ezelőtt az RMDSZ közreműködésével "stafétabot" lett a Brassóból kinevezett Kovászna megyei sportigazgatók váltójában...
Politikusaink – a pártoktól függetlenül, így: politikusaink – tényleg nem ismernek Kovászna megyében egyetlen sport- és testnevelő tanárt se, aki méltó lenne a sportigazgatói tisztségre? Több mint száz testnevelő tanár él a megyében! Ennyire nem ismerik a megye sportját és testnevelését? Ennyire nem értékelik a sport- és testnevelő tanáraink képességeit, mesterségükhöz kötődő hitvallásukat, elkötelezettségüket?... Az egyenesen szégyen, amit elműveltek az elmúlt két évtizedben ezzel az elnöki, majd igazgatói tisztséggel. Szégyen és gyalázat!
Cikk megjelenési időpontja: 2012-03-08 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 259
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2012-03-08: Sport - Tibodi Ferenc:

Teremlabdarúgás, I. liga: Sepsi FC–KSE 7–1 (2–0)

Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sportcsarnok. Közel 850 néző. Vezette: Alexandru Băjan és Septimiu Burţescu. Sepsi FC: Grigoraş–Máté, Mánya, Pânzaru, Burciu–Kisgyörgy, Bocz, Bujdosó, Şerban, Ţicalo, Roman, Kedves. Edző: Tót Csaba. KSE: Gazda B.–Dobra Sz., Gazda J., Căşuneanu, Csulak–Kovács Sz., Dobozi, Kovács I., Szabó, Buceleanu, Papp, Surdu. Edző: Dobozi Levente.
2012-03-08: Sport - :

Estera Dobre Európa-bajnoki ezüstérmes (Birkózás)

A belgrádi birkózó Európa-bajnokságon kiosztották az első érmeket. Nagy megelégedésünkre a nők 48 kg-os súlycsoportjában Estera Dobre, az MSC versenyzője, Mátéfi Árpád tanítványa ezüstérmet szerzett, akárcsak 2011-ben.