Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 22:26
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Szégyen és gyalázat!

2012. március 8., csütörtök, Periszkóp
A napokban kaptuk a hírt: Marian Ştiopu pert nyert, és visszakerült az eddig Tischler Ferenc által elfoglalt megyei "sportigazgatói" székbe.
Mi tagadás, meglepett. Akárcsak az, ahogy az RMDSZ annak idején Tischler Ferencet ültette az igazgatói székbe, annak ellenére, hogy nem felelt meg az előírásoknak (!!!). Na de menjünk tovább. Emlékezzünk csak: 2010. december 13-án arról írtak a megye lapjai, hogy "az RMDSZ jelöltje, Tischler Ferenc nem jelent meg a versenyvizsgán"... aztán 2011. március 14-én arról olvashattunk, hogy "az RMDSZ jelöltje a második versenyvizsgán sem jelent meg"... Na persze, a menesztett igazgató, Marian Ştiopu perelt, mert véleménye szerint igaz­ságtalanul menesztették. Perelt és nyert. Visszaült abba a bizonyos "sportigazgatói" székbe – gyanúsan hallgat, pedig ilyenkor sajtótájékoztatót szoktak tartani (!!!) –, mely évekkel ezelőtt az RMDSZ közreműködésével "stafétabot" lett a Brassóból kinevezett Kovászna megyei sportigazgatók váltójában...
Politikusaink – a pártoktól függetlenül, így: politikusaink – tényleg nem ismernek Kovászna megyében egyetlen sport- és testnevelő tanárt se, aki méltó lenne a sportigazgatói tisztségre? Több mint száz testnevelő tanár él a megyében! Ennyire nem ismerik a megye sportját és testnevelését? Ennyire nem értékelik a sport- és testnevelő tanáraink képességeit, mesterségükhöz kötődő hitvallásukat, elkötelezettségüket?... Az egyenesen szégyen, amit elműveltek az elmúlt két évtizedben ezzel az elnöki, majd igazgatói tisztséggel. Szégyen és gyalázat!
2012. március 8.
csütörtök 17:27
Belaba
1521 hozzászólás
Ez mejik ticsler aze amejik a plakatokat szakitgata a valasztasok ejelen?

2012. március 8.
csütörtök 17:46
dinibacsi
11079 hozzászólás
Ajánlhatom Dálnoki Sanyit,rá lehetne bizni,biztos,gatyába rázná a sportéletet!

2012. március 8.
csütörtök 17:53
kissmama
326 hozzászólás
Ki van emögött a tekergő mögött,évek óta szennyezi itt a levegőt.Gratulálok RMDSZ ,igy kell a megye sportjáért kiállni,remélem Radacuta is munkaképes lett.

2012. március 8.
csütörtök 18:01
mirke49
244 hozzászólás
Rá lehetne bízni Dálnokira ,de nem hinném hogy bekeveredne a sok léhüttő közé,ahogy én ismerem Sanyit és a lázas semmittevőket a sport házatáján .

2012. március 8.
csütörtök 18:05
BartSimpson
1629 hozzászólás
Sanyi már vállalkozna ilyesmire. De ott van Nemes Áron példának okáért. Fiatal és energikus. Az ő neve mellé kapásból még vagy tizet fel tudnék sorolni. Nincs akarat. Nyalós kell, olyan amelyik jól ismeri a vastagbél nyelvvel való tisztántartási folyamatokat.

2012. március 8.
csütörtök 18:06
BartSimpson
1629 hozzászólás
Már nem vállalkozna ilyesmire Sanyi.

2012. március 8.
csütörtök 18:10
dinibacsi
11079 hozzászólás
Lehet,hogy nem,már ö sem fiatalodik!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most