És velem mi lesz?

2012. április 23., hétfő, Sport
Még el sem telt a nap, melynek sporttéren az volt a legérdekesebb híre, hogy politikai csatározás középpontjába került a kézdivásárhelyi műjégpálya jövő­je.
Az athéni Akropoliszon emelkedő Pantheonhoz hasonlító épület – ez a befejezetlen műjégpálya – kétségtelenül megérdemli a jobb gondviselést. Mint ahogy a szomszédságában megkezdett uszoda is. Jogos az árván maradt létesítmény kétségbeesett "felkiáltása": És velem mi lesz?
Tényleg, mi lesz? Hiszen legalább akkora igény van az uszodára, mint a műjégpályára. Kézdivásárhely apraja szeret télen korcsolyázni, nyáron pedig apraja-nagyja szeretne úszni. Ezt a tényt nem hagyhatják figyelmen kívül "bölcs" politikusaink. Még a választás évében sem. Azaz különösen akkor nem.
Cikk megjelenési időpontja: 2012-04-23 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 259
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2012-04-23: Sport - :

Kézilabda

A-OSZTÁLY, NŐK
Újabb két vereség

női csapataink hét végi kiruccanásán: Resicabánya–Sepsi­szentgyörgyi MSC 22–20 (10–8). Az első félidőben nyújtott gyenge teljesítmény határozta meg az MSC vereségét. A második játékrészben 12–12-t játszott a két csapat, de ez az MSC szempontjából csak a tisztes veresegéhez volt elegendő.
2012-04-23: Sport - :

Szent György Napok (Programajánló)

Annak ellenére, hogy évek óta egyre kevesebb teret kap a sport a Szent György Napok keretében, a megyeszékhelyi városnapok mégsem maradtak teljes egészében sportmentesek, mivel lesz futsalmeccs, szaladó-, asztalitenisz- és streetball- (utcai kosárlabda-), valamint duatlonverseny is.