Sepsiszentgyörgy, 2017. szeptember 24., vasárnap 02:36
Köszöntjük Gellért, Mercédesz nevű olvasóinkat!

Csomagolunk (Ötletsarok)

2012. december 20., csütörtök, Család
Egyszerű, egyedi és hangulatos csomagolás lehet a karácsonyfadoboz.
Kiötlője a Karacsonyidekoraciok.blogspot.ro. Kartonból bármilyen nagyságban elkészíthető. Ha két darabból vágjuk ki, és keresztben helyezzük el, még jobb.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2012-12-20: Család - Forró Eszter:

Velem vagy mindig

Anya és gyermeke erős szálakkal kötődik egymáshoz – ezt tudtuk, no de újabb kutatások arra mutatnak, hogy a fizikai kapcsolat a valaha gondoltnál sokkal mélyebb. A magzat számára az anya teste jelenti az életet kilenc hónapon át, mégpedig a placentának, a méhlepénynek köszönhetően, mely mindkettőjük sejtjeiből áll.
2012-12-20: Család - Józsa Zsuzsanna:

Gyógyulás a káros szenvedélyből (3.)

Az előző két részben Kozma Ferenc, a szenvedélybetegeket és családtagjaikat segítő Bonus Pastor Alapítvány sepsiszentgyörgyi támogatócsoportjának vezetője életének sorsdöntő fordulatairól mesélt: amikor az alkohol rabja lett, s amikor az alapítvány segítségével ettől szabadult. Majd arról, hogyan sikerült visszaszereznie elvesztett családját és az eljátszott bizalmat. Időközben elvégezte a csíksomlyói Kalot Egyesület és a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem Római Katolikus Teológia Karának kétéves lelki gondozói képzését. Most a támogató- és a hozzátartozói csoport szerepéről vall Kozma Ferenc.
 
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8316 RON
100 HUF = 1.4834 RON
1 EUR = 4.5950 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: