ÖtletsarokCsomagolunk

2012. december 20., csütörtök, Család
Egyszerű, egyedi és hangulatos csomagolás lehet a karácsonyfadoboz.
Kiötlője a Karacsonyidekoraciok.blogspot.ro. Kartonból bármilyen nagyságban elkészíthető. Ha két darabból vágjuk ki, és keresztben helyezzük el, még jobb.
Cikk megjelenési időpontja: 2012-12-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 913
szavazógép
2012-12-20: Család - Forró Eszter:

Velem vagy mindig

Anya és gyermeke erős szálakkal kötődik egymáshoz – ezt tudtuk, no de újabb kutatások arra mutatnak, hogy a fizikai kapcsolat a valaha gondoltnál sokkal mélyebb. A magzat számára az anya teste jelenti az életet kilenc hónapon át, mégpedig a placentának, a méhlepénynek köszönhetően, mely mindkettőjük sejtjeiből áll.
2012-12-20: Család - Józsa Zsuzsanna:

Gyógyulás a káros szenvedélyből (3.)

Az előző két részben Kozma Ferenc, a szenvedélybetegeket és családtagjaikat segítő Bonus Pastor Alapítvány sepsiszentgyörgyi támogatócsoportjának vezetője életének sorsdöntő fordulatairól mesélt: amikor az alkohol rabja lett, s amikor az alapítvány segítségével ettől szabadult. Majd arról, hogyan sikerült visszaszereznie elvesztett családját és az eljátszott bizalmat. Időközben elvégezte a csíksomlyói Kalot Egyesület és a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem Római Katolikus Teológia Karának kétéves lelki gondozói képzését. Most a támogató- és a hozzátartozói csoport szerepéről vall Kozma Ferenc.