Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 27., csütörtök 07:35
Köszöntjük Olga, Liliána nevű olvasóinkat!

Ifjúsági eredmények (Kosárlabda)

2013. március 1., péntek, Sport
A sepsiszentgyörgyi BBall 6 ifjúsági lánycsapatai az elmúlt napokban hazai környezetben két mérkőzést játszottak, melyek a következő eredményekkel értek véget: 42–69 a Temesvári Bega ISK-val (U14, A-értékcsoportbeli középdöntő – 4. forduló) és 72–49 a Gyulafehérvári Sportlíceummal (U18, A-értékcsoportbeli középdöntő – 9. forduló).
Ma játszik a Sepsi-SIC
Az előre meghirdetett időponttal ellentétben nem szombaton, hanem ma rendezik meg a Kolozsvári U és a Sepsi-SIC közötti találkozót. A női nemzeti liga 25. fordulójában sorra kerülő párharcot 14 órától a kincses városbeli Horia Demian Sportcsarnokban tartják meg.
Mint ismeretes, a két együttes közötti őszi összecsapás a zöld-fehérek 95–42-es sikerével ért véget. A Déri Csaba irányította csapat a tabella negyedik helyéről, míg a két egykori szentgyörgyi játékost (Bocskai Orsolya és Szőcs Emőke) is foglalkoztató egyetemistaalakulat az utolsó helyről várja a kora délutáni meccset.

Kemény meccs vár a Vabovára
A férfi I. ligás kosárlabda-bajnokságban érdekelt sepsiszentgyörgyi Vabova szombaton a bukaresti Steauát látja vendégül a pontvadászat középdöntőjének negyedik fordulójában. A találkozót 12 órától a Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sporttermében rendezik meg.
A fővárosi alakulat egy elvesztett és hét megnyert mérkőzéssel csoportmásodikként jutott tovább a küzdelemsorozat első szakaszából, jobb kosárarányának köszönhetően vezeti középdöntős csoportját, és a csapat nem titkolt célja, hogy feljusson a hazai kosárlabda élvonalába. Tehát igazi csemegének ígérkezik a holnapi találkozó, és aki teheti, jöjjön ki szurkolni a szentgyörgyi fiúknak. Hajrá, Vabova!    (tibodi)
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most