Jubileumi családnap

2013. március 7., csütörtök, Család
A székelyudvarhelyi Rákóczi Központban április 20-án ünneplik a Gyulafehérvári Főegyházmegye Családpasztorációs Szolgálatának 10. születésnapját. A jubileumi rendezvény mottója: Család és hit, annyi mint mennyország.
Szeretettel várják a főegyházmegye családjait, családos közösségeit, a házasságot és családokat támogató lelkiségi mozgalmakat, a nagycsaládosokat, papokat és szerzeteseket.
A rendezvény célja: hálaadás az elmúlt tíz év kegyelmeiért, töltekezés, a házasság és a család ünneplése. Meghívott előadó Bíró László, a Magyar Kato­likus Püspöki Kar családreferens püspöke. A program szombat reggel 9-től este 6 óráig tart, és ünnepi hálaadó szentmisével zárul. Számítani lehet családos lelkiségek, közösségek bemutatkozására, meghitt hangulatú együttlétre családtagokkal és más családokkal, előadásra és tanúságtételekre, vidámságra, közös játékra, éneklésre és imára, a gyerekek számára korcsoportok szerint foglalkozásokra. Jelentkezni a www.csalad.ro honlapon kell mielőbb. (józsa)
Cikk megjelenési időpontja: 2013-03-07 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 913
szavazógép
2013-03-07: Család - Józsa Zsuzsanna:

Gyógyulás a káros szenvedélyből (10.)

Az előző részekben bemutattuk a sepsiszentgyörgyi szemerjai református egyházközség Szenczi Molnár Albert Könyvtárában működő Bonus Pastor Alapítvány szenvedélybetegeket segítő csoportját. Olvas­hattak vezetőjének életéről.
2013-03-07: Család - :

Gyermekeink

Boglárka, Sepsiszentgyörgy. Albert Levente felvétele