Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 23., vasárnap 07:55
Köszöntjük Lenke nevű olvasóinkat!

A Magyar Nagydíjig nem változnak a gumik (Forma–1)

2013. június 15., szombat, Sport
A július 28-i Magyar Nagydíjig az eddigi gumikeverékeket szállítja a Forma–1-es világbajnokság állomásaira a Pirelli. Az olasz vállalat csütörtökön jelentette be, hogy Nagy-Britanniában, Németországban és Magyarországon is az eddig használt összetételű abroncsokból kapnak az istállók, amelyek nem egyeztek bele a módosításba, mivel az új keverékeket a múlt heti Kanadai Nagy­díj pénteki napján az eső miatt nem tudták megfelelően tesztelni.
A vállalat ebben a szezonban sok kritikát kapott a csapatoktól, a pilótáktól és a csapatfőnököktől is, szerintük ugyanis az idei gumikkal nem lehet olyan jól versenyezni, mint a korábbiakkal. A Pirelli erre az évre azért tervezte kevésbé tartósra a gumikat, hogy a nézők a futamokon több kerékcserét és előzést lássanak. A versenyzők azonban azt állították, az abroncsok olyan gyorsan elkopnak, hogy emiatt nem lehet megfelelő és versenyképes stratégiát kidolgozni a futamokra, ráadásul lassabban kénytelenek haladni, ha meg akarják óvni a gumikat.
A mostani bejelentés szerint a június végén sorra kerülő Brit Nagydíjon a kemény és közepes keverékből választ­hatnak a pilóták, míg a július 7-i Német Nagydíjra a közepes és a lágy keveré­keket szállítja a Pirelli. A július 28-i Magyar Nagydíjon ismét a kemény és a közepes keverék áll majd a csapatok és a versenyzők rendelkezésére.
2013. június 15.
szombat 08:54
dinibacsi
11079 hozzászólás
Csináljanak olyan gumit,amit nem kell egyszer sem cserélni,mégis autoverseny lenne a F1,nem a szerelök gyorsasági versenye!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most