Sepsiszentgyörgy, 2017. október 19., csütörtök 17:44
Köszöntjük Nándor nevű olvasóinkat!

Pezsdítő fesztivál (Sepsiszentgyörgy)

2013. június 22., szombat, Közélet
A pulzArt kortárs összművészeti fesztivállal szándékszik megpezsdíteni ősszel Sepsiszentgyörgy életét a rendezvényt szervező Városimázs Iro­da, a Székelyföldön egyedülálló­nak beharangozott programsorozat szep­tember 5–8. között zajlik.
Barta Mónika, az iroda munkatársa ismertette: a fesztiválon az erdélyi közönség számára nehezen vagy ritkán hozzáférhető programokat mutatnak be, melyek szabadon ötvözik a műfajokat, így kívánva megszólítani a nyakkendős és teniszcipős célcsoportokat egyaránt. Ez idáig tíz produkcióra szerződtek, jelentősebb fellépők: Lajkó Félix és zenekara, Háy János, a Frenák Pál Társulat. A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Szé­kelyföld Kulturális Fővárosa program egyik központi eseménye, a négy tematikus év – hang és szó, játék, hagyomány, kép éve – találkozási pontja. A rendezvény összköltségvetése 120 ezer lej, ezt részint pályázati forrásokból, részint a helyi költ­ségvetésből fedezik.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2013-06-22: Közélet - Bokor Gábor:

Felújítják a rendelőket Kovásznán

Tatarozzák Kovásznán a családorvosi rendelők épületét. A Dózsa parkban lévő ingatlan külső felújítását a polgármesteri hivatal végzi, a belső munkálatok az ott rendelő három családorvosra hárulnak – mondta el érdeklődésünkre Thiesz János polgármester.
 
2013-06-22: Közélet - :

A hitelvonal marad

Sepsiszentgyörgy még 2008-ban kötött kétmillió lejes hitelszerződést a CEC Bankkal, ennek felszámolását tervezte idén az önkormányzat.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.9032 RON
100 HUF = 1.4872 RON
1 EUR = 4.5841 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: