Női kosárlabda, Nemzeti LigaCraiova–Sepsi-SIC

2014. január 18., szombat, Sport

Ma a 14. fordulóval foly­tatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga 2013–2014-es szezonja, a megyeszékhelyi Sepsi-SIC pedig a Craiova vendégeként kezdi a tavaszt (a mérkőzés játékvezetője Dragoş Stan és Alexandru Vasile).

Ebben a idényben már háromszor mérkőzött meg egymással a két együttes, s mindhárom találkozó zöld-fehér sikert hozott (Ro­mán Kupa, első kör: 101–52 és 131–44; bajnokság, 1. forduló: 125–43). A kupasorozat negyeddöntőjében a Temes­vár ellen lejátszott és könnyűszerrel megnyert meccsek után újabb könnyű mérkőzés előtt áll a Sepsi-SIC, ugyanis Zoran Mikes tanítványai a pontvadászat utolsó előtti csapata ellen lépnek pályára. Ennek ellenére ne igyunk előre a medve bőrére, de bízzunk abban, hogy lányainknak nem okoz különösebb nehézséget a győztesnek járó két pont megszerzése. Hajrá, Sepsi-SIC!
A további mérkőzések: Gyulafehérvár–Temesvár, Marosvásárhely–Târgo­viş­te, Aradi ICIM–Kolozsvári U, Ra­pid–Galaci Phoenix, Ale­xand­ria–Brassói Olim­pia, Szat­már­németi–Nagyvá­rad. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 764
szavazógép
2014-01-18: Magazin - :

Kalasnyikov lelkiismeret-furdalása

A lelkiismeretével viaskodott Mihail Kalasnyikov halála előtt, erre utal az orosz ortodox egyház fejének küldött levele, amelyben kifejtette: attól fél, hogy személyes felelősség terheli azok halála miatt, akiket az általa feltalált gépkarabéllyal öltek meg.
 
2014-01-18: Sport - :

Újabb magyar döntetlen (Férfi kézilabda Eb)

A magyar válogatott bejutott a kö­zépdöntőbe a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután a B-csoport csütörtöki zárófordulóján 26–26-os döntetlent játszott a norvégok elleni ki-ki mérkőzésen.