Elhalálozás

2014. január 24., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás
„Az idő nem hoz gyógyulást, marad az emlék és a néma gyász.”
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a zágoni születésű kovásznai
KOVÁCS GIZELLA
(szül. KERTÉSZ)
szíve életének 63. évében megszűnt dobogni.
Temetése 2014. január 25-én, szombaton 14 órakor lesz a kovásznai közös temetőben.
A gyászoló család

4272591

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, após, testvér és rokon, a hilibi születésű, volt uzoni
GÁL DÉNES
életének 86. évében visszaadta lelkét Teremtőjé­nek.
Temetése 2014. január 25-én 11 órakor lesz a hilibi katolikus temetőben.
A gyászoló család
4272626
Fájdalomtól megtört szív­vel, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a drága jó férj, szerető édesapa, gyermek, testvér, vő, keresztapa, rokon, barát és jó ismerős, a sepsiszentgyörgyi születésű
BARTÓK ATTILA
életének 51., házasságának 25. évében súlyos betegség után január 23-án visszaadta lelkét Teremtő­jének.
Temetése 2014. január 25-én, szombaton 13 órakor lesz a Szemerja negyedi ravatalozóháztól katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás a teme­tés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4272607


Részvétnyilvánítás
Vigasztalódást kívánok a gyászoló családnak Jakab Pali édesanyja elhunytakor, TÓTH JENŐ családjának és PAPP JÓZSEF gyermekeinek édesapjuk elhunytakor.
Tók Irén
2712/b
A Berde Áron Szakkö­zép­iskola munkaközössége őszin­te részvétét és együttérzését fejezi ki Bartók Enikő kolléganőnek szeretett férje elhunyta alkalmából.
4272604
A Sepsi-Sic kosárlabda­csapat tagjai és vezetősége őszinte részvétét fejezik ki a gyászoló családnak és kol­légájuknak, Bartók Attila Botondnak édesapja el­huny­takor.
4272615


Megemlékezés
El nem múló fájdalommal emlékezünk az öt éve elhunyt VASS SZENDE ILDIKÓRA, akinek emléke szívünkben örökre megmarad.
Szerettei
4272529
Fájó szívvel emlékezünk drága jó édesapánkra, a zágoni id. SZABÓ ALBERTRE, aki ma öt éve visszaadta lelkét Teremtőjének. Drága apu­ka, hiányzik nagyon. Pi­he­nése legyen csendes. Em­lékét szívünkben őrizzük.
Szerettei
4272348
A búcsúszó, amit nem tudtál kimondani, elmaradt, de fájó emléked szívünkben örökre megmarad. Szomo­rúan emlékezünk mindennap a sepsibodoki BAGOLY EMMÁRA, aki öt éve távozott szerettei köréből. Pihe­nése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4272547
Szeretettel emlékezünk VASS SZENDÉRE és VASS TÜNDÉRE haláluk 5., illetve 11. évfordulóján. Nyugod­janak békében.
Gyászolóik
4272552
Milyen szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindenütt keresni, valakit várni, aki nem jön többé, valakit szeretni titkon örökké. Hiába borul rá a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a bölöni VARGA FERENCRE halálának első évfordulóján.
Szerettei
4272555
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagyma­mára, a sepsiszentgyörgyi SEBESTYÉN ZELMÁRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4272562
Nem integet többé elfáradt kezed, nem dobog már értünk jóságos szíved. Szá­munkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KARSAI ILONÁRA (szül. Kész) halálának második évfordulóján.
Bánatos szerettei
4272565
„Lelked, mint fehér galamb, csendesen messzire szállt, hiába keresünk, könnyes szemünk már soha nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok közt a legfényesebb te leszel, utat mutatsz nekünk, mert szívünkben mindörökké létezel. Köszön­jük, hogy éltél s minket szerettél, nem hagytál el minket, csak álmodni mentél, szívünkben itt él emléked mindörökké.” Fájó szívvel emlékezünk KÁDÁR BÉLA ügyvédre halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4272592
Az idő nem hoz gyógyulást, marad az emlék és a néma gyász. Szeretetünk könnyeivel és soha el nem mú­ló fájdalommal emlékezünk DÉSZPA MAGDOLNÁRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke örök.
Gyászoló családja
4272600
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1537
szavazógép
2014-01-24: Közélet - Iochom István:

Választásokra toboroznak (RMDSZ-es fejtágító polgármestereknek)

Tegnap Ádám Attila Péter, Zabola község polgármestere volt a házigazdája az új esztendő első polgármester-találkozójának, melyen a felső-háromszéki elöljárók mellett az orbaiszékiek is részt vettek. A megbeszélésre meghívták Winkler Gyula és Sógor Csaba EP-képviselőt.
2014-01-24: Nyílttér - :

Az utca hangja

BOCZ KLÁRA, Sepsiszentgyörgy. Egyik nap arra figyeltem fel a tévét nézve, hogy a magyarok Traian Băsescu és Orbán Viktor együttműködésével vásárolnák fel Erdélyt. A vitázók emelt hangon sorolták a pró és kontra érveket – sajnos, hogy hasonlóképpen magyargyűlölő képviselők és polgármesterek bőven vannak.