Sepsiszentgyörgy, 2015. február 1., vasárnap 20:05
Köszöntjük Ignác nevű olvasóinkat!
Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz
felhasználó jelszó
hirdetés
Tartalom
2015. január 31., szombat:
Legolvasottabb 10 írásunk:
Legtöbb hozzászólás:
2014. március 3., hétfő: Közélet

A Laura Házat támogatták a vadászok

Ismét sikeres volt a Baróton második alkalommal megszervezett vadászbál. A kistérség közel kétszáz vadásza tartotta fontosnak az együttlétet, a mulatozás hajnalig tartott.
Az esemény jó célt is szolgált: az árverésekből és a tombolából származó, megközelítőleg négyezer lej nyereséget – akárcsak tavaly – a halmozottan sérült gyermekek foglalkoztatását vállaló La­ura Háznak ajánlották fel. Az árverés két díját – egy vadkan, illetve egy őzbak kilövési jogát – a felsőrákosi Somos Vadászegyesület és az ABS Hunting vadásztársaság ajánlotta fel.
Barót polgármestere, Lá­zár-Kiss Barna András szerint a hangulat kitűnő volt: a jelenlevőknek élményt jelentett Dancs Anna­mari operettslágerekből álló, kétszer harmincperces előadása, a kézdivásárhelyi Éli zenekar játékára pedig könnyű volt mulatni. „Az, hogy remekül éreztük magunkat, azon is meglátszott, hogy a legtöbben zárásig, hajnali hatig maradtunk. Jó volt látni azt is, hogy ennyien készek voltak tenni a hátrányos gyermekek érdekében is” – mondotta az elöljáró.
A Laura Ház vezetője, Cseresznyés Emília megkeresésünkre köszönetét fejezte ki a vadászoknak, hogy immár második alkalommal tartották fontosnak szervezetük támogatását. „Folyama­tos anyagi bizonytalanságban telnek mindennapjaink, ezért igen­csak fontos számunkra, ha egy-egy ilyen jelentős támogatás érkezik. Kö­szönjük, hogy ismét ránk gondoltak” – mondotta az egyesület vezetője.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:


Miért regisztráljon? Regisztrált felhasználóként:
  • Hozzászólását csatolhatja írásainkhoz
  • Feliratkozhat a hírlevélre
  • Saját profil-oldala lesz a Háromszék weboldalán


A regisztráció ingyenes !!!

Regisztráljon most
- Iochom István:
Óvónői állások szűnhetnek meg (Kézdivásárhely)
A céhes városban az a hír terjed, hogy az új tanévtől több mint  tíz óvónői állás szűnik meg. Szombat délután a Kézdivásárhelyen tanító ötven óvónő közül huszonnégy a Református Kollégiumban erről tanácskozott Csatlós Mihály Levente tanárral, a Felső-Háromszéki Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökével.  

- :
Egy tonna aprópénz
A „banis ügy” főszereplője, Lakó Péterfi Tünde magánkiadásban megjelent, Erdélyi magyarnak lenni című könyvét mutatták be péntek délután Sepsiszentgyörgyön a Míves Házban.

Archívum
<<2015 január>>
HKSzCsPSzV
1
2
3
4
11
18
25
Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al
Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:
Legújabb galéria
Szavazás
Online látogatók
Legújabb hozzászólások
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.9157 RON
100 HUF = 1.4246 RON
1 EUR = 4.4424 RON
Most megy a TV-ben:
© 2003-2015 H-PRESS - Minden jog fenntartva - Háromszék, független napilap Sepsiszentgyörgy | programozás: laca.ro | RSS