Fizetett hirdetésCivilek tiltakozása: folytatjuk a törvényszéken!

2014. április 17., csütörtök, Közélet

A 2001/215. számú közigazgatási törvény 2. szakaszának értelmében a megyei tanács felel a megye vagyonának kezeléséért, a helyi tanácsok véleményezése alapján megállapítja a megye területszervezési és -rendezési terveit, és felel a megye területén található történelmi és építészeti műemlékekért, a parkokért, a közkertekért és a természeti rezervátumokért.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2014-04-17: Gazdaság - Józsa Zsuzsanna:

Zarándokúton Medjugorjéban

Amióta István király, utód nélkül maradván, felajánlotta országát a Szűzanyának, Magyarország is Mária népe. A katolikusok hite szerint a Boldogságos Szűzanya a történelem során több helyen is megjelent, figyelmeztetve az emberiséget, hogy térjen vissza Istenhez. Csíksomlyó, Mariazell, Máriapócs, Lurd, Guadeloupe, Medju­gorje is ilyen zarándokhelynek számít.
 
2014-04-17: Sport - :

Déva nyerte az alapszakaszt, ötödik a Sepsi FC (Teremlabdarúgás, I. liga)

Tizenhét győzelemmel, két döntetlennel és mindössze egy vereséggel Déva nyerte meg a 2013–2014-es futsalbajnokság alapszakaszát.