Karambol a belvárosban

2014. április 24., csütörtök, Közélet

Főleg anyagi kárral járó közúti baleset történt tegnap délben Sepsiszentgyörgy központjában, a December 1. út és a Nicolae Bălcescu utca kereszteződésében.

  • Elvontatták az összetört gépkocsit                          Albert Levente felvétele
    Elvontatták az összetört gépkocsit Albert Levente felvétele

Egy, a villanyrendőr felől érkező Brassó megyei rendszámú személygépkocsi balra, a piac felé kanyarodott, anélkül, hogy a szemből jövő, szabályosan közlekedő Audi gépkocsinak előnyt adott volna. Az ütközés nyomán az Audi nekiütődött a Bălcescu utcából kihajtani szándékozó, várakozó Daciá­nak, majd nekicsapódott a szomszédos villanyoszlopnak. A Sugás Áruház felől érkező autót vezető 22 éves fiatalember – a rendőrség közleménye szerint – könnyebben sérült, a megyei kórházba szállították ellátásra. Sem ő, sem a vétkes 43 éves férfi nem fogyasztott szeszes italt – mutatta ki az alkoholszonda. A közlekedésrendészet a kivizsgálást nem szándékos testi sértés gyanújával folytatja.                   (sz.)
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1535
szavazógép
2014-04-24: Közélet - :

Mindent próbáltak eladni

Mennyiségében viszonylag kevés, de szabálytalanságban többféle terméket is elkoboztak, illetve ideiglenesen leállítottak a fogyasztóvédelmi hivatal ellenőrei a húsvét előtti hetekben.
2014-04-24: Közélet - :

Bingós csalók

Újabb csalási módszer ütötte fel a fejét – figyelmeztet a rendőrség. Az utóbbi időben országszinten többen panaszolták: levélben kaptak értesítést arról, hogy a Super Bingo Metropolis nyereményjáték sorsolása alapján személygépkocsit nyertek.