Általános állásvásár Sepsiszentgyörgyön

2014. április 25., péntek, Közélet

Közel hatszáz szabad állást kínálnak ma az érdeklődőknek a háromszéki munkaerő-foglalkoztatási hivatal éves, legnagyobb munkaerőbörzéjén.

A sepsiszentgyörgyi Vadász utcai sportcsarnokban 10–13 óráig fogadják az álláskeresőket, akik 45 cég ajánlata közül választhatnak. Építkezésbe, készruhaiparba, kereskedelembe, élelmiszer- és autóiparba, de szállítási és biztosítási ágazatba is toboroznak munkaerőt. Közel 270 állás szakképesítéssel rendelkezőknek szól, szakképzetleneknek pedig további 234 ajánlat, középfokú végzettségű, foglalkozás nélküliek számára félszáz szabad állást kínálnak, míg egyetemi diplomásoknak alig négy munkahelyet hirdettek meg. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 763
szavazógép
2014-04-25: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Folytatják az aszfaltozást (Sepsiszentgyörgy)

Tíz-tizenöt olyan utca leaszfaltozását tervezi idén a sepsiszentgyörgyi önkormányzat, amelyet eddig még nem vagy csak részben fedett pormentes burkolat – jelentette be Antal Árpád polgármester.
2014-04-25: Közélet - :

Pattanjunk biciklire

Mától újraindul Sepsiszentgyörgyön a közös havi biciklis séta, a Sepsi Bike rendezvénysorozata. A Bike Walk szervezői és résztvevői – akárcsak az elmúlt években – idén is a kerékpározás és a mozgás népszerűsítést tűzték ki célul.