TeniszNémet siker a bastadi tenisztornán

2014. július 22., kedd, Sport

A német Mona Barthel nyerte meg a svédországi Bastadban rendezett, 250 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben legyőzte a dél-afrikai Chanelle Scheeperst.

A 24 éves Barthel – aki 61. a világranglistán – pályafutása harmadik trófeája mellé 43 ezer dollárt kapott. Az eredmény: Barthel (német)–Scheepers (dél-afrikai) 6:3, 7:6 (7–3).

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2014-07-22: Sport - :

Csoportmásodik a magyar női csapat (Vízilabda)

A világbajnoki bronzérmes magyar női válogatott 16–5-re (5–2, 3–1, 5–1, 3–1) legyőzte vasárnap a brit csapatot a budapesti vízilabda Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában, ezzel a második helyen végzett a négyesben, s az elődöntőért az orosz együttessel csap össze ma.
2014-07-22: Sport - :

Változatlan élboly (Tenisz)

Nem történt változás a női teniszezők világranglistájának élcsoportjában, a rangsort továbbra is az amerikai Serena Williams vezeti, míg a román Simona Halep harmadik.