LabdarúgásSzövetségi figyelmeztetés

2014. augusztus 23., szombat, Sport

A ma kezdődő megyei labdarúgó-bajnokság – IV. liga, majd egy hét múlva az V. liga – előtt a megyei szövetség figyelmezteti  a csapatvezetőket, edzőket, hogy a junior játékosok esetében  kötelező az eredeti személyazonossági igazolvány vagy a születési bizonyítvány közjegyző által hitelesített másolata. Az igazolás során ezen dokumentumok egyikét fel kell mutatni. Ne feledjék, kedves sportvezetők, edzők. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2014-08-23: Sport - :

Negyedik nap: két arany-, egy ezüst-, egy bronzérem (Vizes Eb)

Nincs okunk panaszra! Nincs, hiszen a negyedik napi mérlegünk: két arany (mindkettőt Hosszú Katinka nyerte), egy ezüst- és két bronzérem. Remek.
2014-08-23: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Falunapok
Kézdiszentléleken
a mai program: 10 órától testvértelepülések találkozója, 11 órától sportrendezvények, 16 órától a  falunapok ünnepélyes megnyitása, 16–20 óráig vetélkedők, szórakoztató programok (ma és holnap is) gyermekeknek és felnőtteknek, 18.30 órától a kézdiszentléleki ifigitárosok zenélnek, 19 órától a Perkő Néptáncegyüttes előadása, 20 órától fellép az Open Stage, majd utcabál a Metropolis zenekarral.