Fizetett hirdetésAkadályozzuk meg Székelyföld kifosztását...

2014. augusztus 28., csütörtök, Nemzet-nemzetiség
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 761
szavazógép
2014-08-28: Nemzet-nemzetiség - Mózes László:

Szőnyeg alá sepert roma gondok

Azzal kezdődött a legutóbbi kézdiszentléleki falugyűlés, hogy a kormány háromszéki képviselője ki akarta utasítani az újságírókat. Az alprefektus kérését nem fogadták el a kezdeményezők, a tragikus motorosbaleset körülményeit, illetve a roma közösség helybeliekhez való viszonyulását taglaló fórum nyilvánosan zajlott.
2014-08-28: Család - :

Gyaloglással a mellrák ellen

Napi fél óra gyaloglás tíz százalékkal csökkenti a mellrák kockázatát azoknál az idősebb nőknél, akik éveken át folytatják a testmozgást, ám ha a változó koron átesett nők felhagynak a mozgással, a kockázat gyorsan növekszik – állapították meg francia kutatók.