Akcióban a rendőrség

2014. augusztus 30., szombat, Közélet

Különleges akciókat szervezett a megyei rendőrség. Egy hét alatt 264, főleg a közlekedésrendészet, a közrendészet és a bűnügyi rendőrség kötelékébe tartozó munkatárs 105 ellenőrzést végzett.

Ezek során 28 bűncselekményre derítettek fényt. Hét nap alatt 342 bírságot róttak ki 89 180 lej értékben. A szabálysértési jegyzőkönyvek java részét a közlekedésrendészek állították ki: 258-at. Ugyanakkor 15 gépkocsi-vezetői jogosítványt függesztettek fel és 12 forgalmi engedélyt vontak be. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1545
szavazógép
2014-08-30: Közélet - :

Lehet perelni

Amint jeleztük, a kézdivásárhelyi rendőrség forgalmi osztályának egyik munkatársa 500 lejes pénzbírságot megállapító jegyzőkönyvet állított ki a kézdiszentléleki Tamás Róbert nevére.
2014-08-30: Kiscimbora - :

Babits Mihály: A hold

Szerte feketén
Lapul a gyom,
A fűz a kút fölött
Búsul nagyon.
Gyászol a felhő
Fehér ruhájában,
A Hold, a szemtelen
Hízik javában.