Kerékpározás, triálKettős sepsiszentgyörgyi siker

2014. szeptember 1., hétfő, Sport

Szombaton kettős szentgyörgyi sikerrel ért véget a megyeszékhely központjában megtartott országos kerékpár- triál Saint Cup.

  • Pásztor Csaba Attila
    Pásztor Csaba Attila

A második alkalommal megszervezett viadalra összesen tizenegyen neveztek be, ők a senior és az elite kategóriában mérték össze ügyességüket és tudásukat. A Pásztor Csaba Attila és édesapja által rendezett egynapos megmérettetésen a legjobbak között a sepsiszentgyörgyi Orbán-Barra Gábor egy nagyváradi és egy besztercei bringás akrobatát megelőzve állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, míg a seniorok között induló Pásztor egy bukaresti és egy nagyváradi fiút utasítva maga mögé nyerte meg a jó hangulatú és sikeres versenyt.
Az eredmény:
* senior (hét versenyző): 1. Pásztor Csaba Attila (Sepsiszentgyörgy), 2. Adrian Cristian (Bukarest) 3. Tutor Csaba (Nagyvárad)
* elite (négy versenyző): 1. Orbán-Barra Gábor (Sepsi­szentgyörgy) 2. Kovács Ró­bert (Nagyvárad) 3. Jánosi Levente (Beszterce). (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 776
szavazógép
2014-09-01: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
Baróton Erdővidék Múze­uma Ká­szoni Gáspár Ter­mében szep­tember 4-én, csütörtökön 19 órakor bemutat­ják a Benkő Mihály által szerkesztett, a baróti Tortoma Kiadó gondozásában megjelent Hunok és székelyek című kötetet. A kötet a helyszínen megvásárolható. A szerzők közül jelen lesz dr. Benkő Mihály történész, Kelet-kutató és dr. Darkó Jenő történész. Házigazda: Demeter László.
2014-09-01: Sport - :

Lukács Kinga aranyérmes (Cselgáncs)

A szörényvári hagyományos Drobeta Kupa vetélkedőin nagyszerű helytállással szerepeltek a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói: