MotokrosszVerseny Sepsiszentgyörgyön

2014. szeptember 30., kedd, Sport

Bő két év kihagyás után a hét végén, azaz szombaton (október 4.) újra motokrosszversenynek ad otthont Sepsi­szentgyörgy.

A Sugásfürdő felé vezető út melletti motokrossz-pályán megrendezendő viadal nem az országos bajnokság része, hanem a privát Moto­cross Cup ötödik és egyeben idényzáró megmérettetése. A szervezők 60 terepmotoros részvételével számolnak, akik a 65, 85, 125 cm3-es géposztályban, az MX1, MX2, amatőr és veterán kategóriákban állnak rajthoz. A megmérettetésnek várhatóan lesz három háromszéki résztvevője is: a 65-ben az ozsdolai Ördög Zoltán, míg a 125-ben Tompa Krisztián és Blága Botond. A szabad- és időmérő edzést 10 és 12 óra között, míg a versenyfutamokat 13–18 óráig rendezik meg.
Ha már Motocross Cup, akkor el kell mondani, hogy az elmúlt hét végén Zernyesten tartották meg a sorozat negyedik futamát, és Tompa Krisztián magabiztosan nyerte meg 125 cm3-esek versenyét.             (tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 724
szavazógép
2014-09-30: Sport - :

Elmarad a Székely válogatott–Chagos-szigetek (Labdarúgás)

közti, október 2-ára tervezett labdarúgó-mérkőzés – tudtuk meg Jakab Zoltán szövetségi kapitánytól. Sajnáljuk. Egy kapcsolattal szegényebbek maradtunk. (á)
2014-09-30: Sport - :

A középmezőnyben (Asztalitenisz)

A B-osztály első bajnoki szakaszában indult Sepsiszentgyörgyi Electrica csapata – Kocsis Balázs, Bedő Norbert, Balázs Gergő – három győzelemmel (Marosludas, Konstancai Farul és Bukaresti PTT ellen) és négy vereséggel a középmezőnyben zárt. Innen várja a folytatást azzal a reménnyel, hogy tud majd javítani mérlegén. Úgy legyen. (á)