Félmázsás tökök Kézdisárfalván

2014. október 2., csütörtök, Közélet

Kézdisárfalván, a 605. szám alatt lakó Hengán Mihály kertjében idén három nagyméretű sütőtök termett. Misi bácsi megmérte őket, a legnagyobb ötvenkét, a másik kettő pedig harminckettő és huszonnyolc kilogrammos, és ha a dér nem üti meg, még tovább nőttek volna. Előző esztendőkben is voltak nagyméretű tökök Misi bácsi kertjében, de ötven kilogramm feletti idén termett először. (iochom)

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1498
szavazógép
2014-10-02: Közélet - :

Tanévnyitó a Tanulók Klubjánál

Tegnap délután nagyszámú szülő, nagyszülő, óvodás és iskolás jelenlétében nyitotta meg negyvenharmadik tanévét a kézdivásárhelyi Tanulók Klubja.
2014-10-02: Világfigyelő - :

Lerakják az új magyar ­külpolitika alapjait (Szijjártó Péter szerint)

Végleg és visszafordíthatatlanul lerakjuk az új magyar külpolitika alapjait, amelynek feladata Magyarország gazdasági érdekeinek lehető legjobb érvényesítése a kialakult új világrendben – mondta tegnapi sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter, aki szeptember 22-e óta Magyarország külgazdasági és külügyminisztere.