Baróti lány a Való világban

2014. november 25., kedd, Magazin

Több ezer jelentkező közül a huszonkét éves baróti Kosza Edi­nát (fotó) is beválogatták a szerkesztők a magyarországi RTL televízió II-es tévécsatornáján futó Való világ 7 műsor tizenkét résztvevője közé. A több hónapig egy luxusvillába összezárt szereplőknek különböző feladatokat kell megoldaniuk, közben a szavazásoknak köszönhetően egyenként távoznak a villából, egészen addig, amíg a győztes résztvevő megkapja a játék – jelentős pénzösszegből, autóból és lakásból álló – főnyereményét.

Edinának nem ez az első próbálkozása. Tavaly is jelentkezett a műsorba, akkor nem kapott lehetőséget, most azonban a szerkesztők úgy döntöttek, hogy első erdélyi résztvevőként neki is helye van a többi játékos között. Baróton forgatott bemutatkozó kisfilmjéből kiderül, nagyon szeretné megnyerni a játékot, amelynek fődíjából teljesítené a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja akaratát, azaz befejezné félkész családi házuk építését.
Az első nagyobb kihívás számára az, hogy elkerülje a szerda estig tartó szimpátiaszavazáson a kiesést jelentő utolsó helyezést. A játékosok műsorban maradását a nézők döntik el, ehhez a voksolóknak le kell tölteniük egy okostelefonra a műsor applikációját, amellyel Kosza Edinára szavazhatnak, további részletek a tévécsatorna honlapján (rtl.hu/rtl2/valovilag) olvashatók.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 763
szavazógép
2014-11-25: Magazin - Demeter J. Ildikó:

Sítalpakon Grönlandon át (Kollár Lajos és Mécs László Sepsiszentgyörgyön)

Földünk legnagyobb szigete, a helybeliek nyelvén „az emberek földje” különleges világ, ahol az élet nemrég még teljesen a természettel való összehangolódást és küzdelmet jelentette, és ahol az ipari fejlődés áldásai és átkai még viszonylag újak. A térség sok felfedezni valót tartogat még, de varázsát csak az tudja átérezni, aki nem riad vissza a kényelmetlenségektől.
2014-11-25: Magazin - :

Kiesett a brassói versenyző az X-Faktorból

Jakab-Péter Izabella kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől az X-Faktor szombat esti élő műsorában, így a brassói lány búcsúzott a versenytől.