AtlétikaÉvbúcsúztató futás

2014. december 22., hétfő, Sport

Mókás évbúcsúztatóra hívja a szaladás kedvelőit a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör, amely december 27-én 11 órától harmadik alkalommal tartja évbúcsúztató futását.

Az esemény helyszíne a megyeszékhely központja lesz, a futás tervezett útvonala pedig a következő: Tamási Áron Színház–Gróf Mikó Imre utca–Sugás Áruház–polgármesteri hivatal–színház. A résztvevőknek egy óra áll rendelkezésükre, hogy szaladjanak, mindenki saját tempójában egyedül vagy társaságban. Közben meg lehet pihenni és meleg teát kortyolgatni. Az utak belső sávját jelölik majd ki a futásra, így mindenkinek ezt kell használnia, és nem a járdát. Az eseményre nincs nevezési díj, a szervezők csak egy dolgot kérnek a futóktól: aki teheti, öltözzön be valamilyen jelmezbe, vagy legalább viseljen Mikulás-sapkát. A megmozdulás fő és egyetlen célja, hogy a résztvevők jókedvvel búcsúztassák a 2014-es esztendőt.
A rendezvény támogatója Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Kovászna Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság, illetve egypár lelkes szponzor. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 768
szavazógép
2014-12-22: Sport - :

Székely nemzeti bajnokság (Kosárlabda, utánpótlás)

Az elmúlt héten a kézdivásárhelyi sportcsarnok a Székely nemzeti bajnokság újabb mérkőzéseinek adott otthont. Ezúttal két kategóriában – U11-es a vegyes csapatok és U12-es lányok – mérkőztek meg az együttesek.
2014-12-22: Sport - :

Lőrincz Márton Emlékverseny (Birkózás)

Mint minden évben, idén is megrendezték Korondon a Lőrincz Márton Emlékversenyt. 182 versenyző – a határokon túlról és belülről – lépett szőnyegre, hogy tiszteletét tegye az 1936-os olimpia és az 1934-es Európa-bajnokság aranyérmese, a Ko­rondon született Lőrincz Márton emléke előtt. Megyénkből az MSC, Zalán és Kézdialmás birkózópalántái tették tiszteletüket.