BirkózásLőrincz Márton Emlékverseny

2014. december 22., hétfő, Sport

Mint minden évben, idén is megrendezték Korondon a Lőrincz Márton Emlékversenyt. 182 versenyző – a határokon túlról és belülről – lépett szőnyegre, hogy tiszteletét tegye az 1936-os olimpia és az 1934-es Európa-bajnokság aranyérmese, a Ko­rondon született Lőrincz Márton emléke előtt. Megyénkből az MSC, Zalán és Kézdialmás birkózópalántái tették tiszteletüket.

Eredményeik: * MSC-sek, aranyérmesek: Orbán Norbert (50 kg ), Orbán Krisztián (25 kg), ezüstérmes: Nikifor Levente (35 kg), bronzérmes (kétszeres, hiszen két súlycsoportban is indult) a 32 kg-os Orbán Lóránt * zalániak, ezüstérmes: Balázs Olivér (20 kg), 4. helyezettek: Váncsa Arnold, Nagy István, Tóth Norbert, Molnár Efraim, Váncsa Botond * kézdialmásiak, aranyérmes: Székely Márton (20 kg), bronzérmesek: Biró Lóránt (50 kg), Szász Attila (29 kg), Korbuly Magor (20 kg), Paizs Artrik (20 kg) és Kovács Ádám (22 kg).
Mi tagadás, idényzárásnak nagyszerű teljesítmény. Gratulálunk! Csak így tovább, háromszéki birkózók! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1517
szavazógép
2014-12-22: Sport - :

Évbúcsúztató futás (Atlétika)

Mókás évbúcsúztatóra hívja a szaladás kedvelőit a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör, amely december 27-én 11 órától harmadik alkalommal tartja évbúcsúztató futását.
2014-12-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Nagyító alatt az őszi idény (Női kosárlabda)

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC a 2014–2015-ös bajnoki évad első felében két fronton volt érdekelt, s a zöld-fehérek kiváló teljesítményüknek köszönhetően a női kosárlabda Román Kupa első két körében és a nemzeti liga őszi idényében is remekül teljesítettek.