Sepsiszentgyörgy, 2017. október 22., vasárnap 20:21
Köszöntjük Elõd nevű olvasóinkat!

Fotóművészeti díj Nagy Lajosnak (Röviden)

2015. március 14., szombat, Közélet
A kézdivásárhelyi Nagy Lajos nyerte el az Év Fotóművésze címet, mely elismerést a Magyar Fotóművészek Világszö­vetsége (MFV) évente adományozza legeredményesebb al­kotójának – közölte lapunkkal Kovács László Attila, az MFV erdélyi alelnöke. A díjátadó ünnepséget március 1-jén tartották Budapesten, a világszövetség éves közgyűlésén. Korábban a Romániai Fotóművészek Szövetsége két alkalommal tüntette ki ugyanezzel a címmel Nagy Lajost. A Magyar Fotóművé­szek Világszövetsége ugyanakkor életműdíjat adományozott Haragos Zoltán marosvásárhelyi fotósnak.   (mózes)
Hozzászólások
2015. március 14.
szombat 16:55
szekelyse50
5712 hozzászólás
Gratulálunk,!!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2015-03-14: Közélet - Fekete Réka:

Székelykeve velünk ünnepel

Évszázados álmunk valósult meg azzal, hogy hivatalos látogatás alkalmával Székelyföldre jöttünk székely testvéreinkhez, és éppen a magyar szabadság napján, közös nemzeti ünnepünkön – mondta lapunk érdeklődésére Bogos Tivadar, Székelykeve polgármestere, aki a holnapi sepsiszentgyörgyi központi ünnepség egyik meghívottja.
2015-03-14: Közélet - :

Úton (Röviden)

Nem összegzést, csak egy újabb lélegzetvételét mutatja be fél évszázadnyi stációján a békéscsabai születésű Novák Attila a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Házban. A tegnap esti kiállításmegnyitón ötvenéves portréjának alakulását video-, térinstallációival, fotóival, festményekkel, tárgyakkal illusztrálta az állandóan úton lévő képzőművész: azokat a pillanatokat, mikor meg-megáll egy szusszanásra.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8945 RON
100 HUF = 1.4922 RON
1 EUR = 4.5975 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: