Vidámpark az Olt-parton

2015. május 1., péntek, Közélet

Tegnap az óriás játékgépeket szerelték az Olt partján (a Gyöngyvirág utcai református templom mellett): ott lesz idén a pénzfaló gyermekszórakoztatás központja.

 Mi­után az önkormányzat úgy döntött, a belvárosban nem ad helyet az alkalmi vidámparknak, a stadion mögötti teret ajánlotta fel az érdeklődő vállalkozóknak, akik azon­ban ezt nem fogadták el, hanem egy magánszemélytől béreltek területet a Lidl Áru­ház közelében, és ott várják a közönséget. Ezt a szervezők és a városvezetők már nem tekintik a Szent György Na­pok részének, hanem a városünnepre telepedő külön rendezvénynek – közölte Antal Árpád polgármester, aki egyúttal megköszönte a város lakóinak, hogy türelemmel és megértéssel viselik az ünneppel járó felfordulást, forgalomkorlátozást, a központban élők pedig a zenebonát is. (demeter)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1290
szavazógép
2015-05-01: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Antal Árpád támogatja a sztrájkolókat

Érthetetlen, hogy a kormány miért nem alkalmaz egy évek óta érvényben levő törvényt – nyilatkozta Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester, aki egyúttal teljes szolidaritását is kifejezte a hivatal sztrájkoló alkalmazottjaival.
 
2015-05-01: Közélet - Huszár Szilamér:

Százmillió alatt nem csalok! (Sepsiszentgyörgyön a Viszkis - Szent György Napok)

Ez a mottója Ambrus Attilának, a Viszkis néven elhíresült egykori bankrablónak. Nagyjából harminc bankot és pénzintézetet fosztott ki Magyarországon, tizenhét év börtönre ítélték, ebből tízet le is ült, majd példás magaviseletéért szabadlábra helyezték.