LabdarúgásHétvége a focipályákon

2015. július 31., péntek, Sport

I. liga. A Kolozsvári CFR az újonc FC Voluntari-t, a sepsiszentgyörgyi Hadnagy Attilát is foglalkoztató FC Botoşani a címvédő Steauát, míg a listavezető Marosvásárhelyi ASA Craiovát látja vendégül a román I. ligás labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A mérkőzések: ma Kolozsvári CFR–FC Voluntari (18.30 óra – DigiSport 1, Dolce Sport 1 és LookPlus), Concordia Chiajna–Petrolul (21 óra – DigiSport 1, Dolce Sport 1 és LookTV); szombaton Pandurii–Jászvásár (18.30 óra DigiSport 1, Dolce Sport 1 és LookPlus), FC Botoşani–Steaua (21 óra – DigiSport 1, Dolce Sport 1, LookTV és Antena 1); vasárnap Astra–FC Viitorul (18.30 óra – DigiSport 1, Dolce Sport 1 és LookPlus), Marosvásárhelyi ASA–Craiova (21 óra – DigiSport 1, Dolce Sport 1 és LookTV); hétfőn Dinamo–Temesvári Poli (21 óra – DigiSport 1, Dolce Sport 1 és LookTV).

OTP Bank Liga. A 3. forduló programja: szombaton Újpest FC–Békéscsaba, Puskás Akadémia–Paksi FC, Szombathelyi Haladás–MTK Budapest, Diósgyőr–Videoton FC, Vasas–Ferencváros; vasárnap Budapest Honvéd–Debrecen.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1445
szavazógép
2015-07-31: Sport - :

Újabb biciklis felvonulás (Kerékpározás)

Ma 21 órától kerékpáros felvonulást szervez a megyeszékhelyen a Sepsi Bike Egyesület, amely ezáltal a bringás közlekedést próbálja egészségesebb és barátságosabb irányba elmozdítani. A szervezők este fél kilenctől a Bodok Szálloda előtti parkolóba várják a város lakóit, akiknek fényvisszaverő mellényt kell viselniük, és kerékpárjaikat megfelelően ki kell világítaniuk.
2015-07-31: Sport - :

Sepsiszentgyörgyön indult volna a körverseny

Mint ismeretes, kevesebb mint egy hét választ el a kilencedik Székelyföld Kerékpáros Körverseny rajtjától, amelynek mezőnye az első szakasz alatt áthalad Háromszéken is (Sepsiszentgyörgy, Kovászna, Kézdivásárhely). Az esemény szervezői a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondták, hogy idén Sepsiszentgyörgyre tervezték a körverseny prológját, ám a városban zajló munkálatok miatt erre most nem kerül sor.