Ma a Szabó Kati Sportcsarnokban

2015. szeptember 30., szerda, Sport

Kézilabda. Ma 14 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban a Sepsi-SIC a Slatinai MSC csapatát fogadja az A-osztályos női kézilabda-bajnokság harmadik fordulójában. A zöld-fehérek az előző két mérkőzésen egy-egy gólos vereséget szenvedtek Piteşti-től és Marosvásárhelytől.

Ezzel ellentétben a Slatinai MSC csak egy találkozót játszott a Resicabánya ellen, akiket 35–25-re legyőztek. Az biztos, hogy nehéz találkozó vár Vida Attila tanítványaira, hiszen a Slatina jövőben már a Szuperligában szeretne játszani, azonban a megyeszékhelyi lányok már bizonyították, hogy képesek megnehezíteni az ellenfél dolgát. Reméljük, hogy újabb izgalmas mérkőzést hoznak, és ezúttal győzelemmel zárnak. Hajrá, zöld-fehérek!
Kosárlabda. A kézilabda után a kosárlabdáé a főszerep a sportcsarnokban, ahol 18 órától a Román Kupa visszavágóján lép pályára a Sepsi-SIC, amely a Rapiddal mérkőzik meg a továbbjutásért. A fővárosban a zöld-fehérek 61 pontos különbséggel, azaz 95–34-re diadalmaskodtak. A visszavágón sem kérdés a győztes kiléte, talán csak az, hogy ezúttal is meglesz-e a 60 pontos különbség. Hajrá, lányok! (miska)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 756
szavazógép
2015-09-30: Sport - :

Nincs változás az élvonalban (Labdarúgás)

A román I. ligás labdarúgó-bajnokság tizenkettedik fordulójában a Marosvásárhelyi ASA 0–0-s döntetlent játszott a Kolozsvári CFR csapatával, a Petrolul pedig elszenvedte hatodik vereségét is, ezúttal a Viitorultól. A címvédő Steaua hazai pályán 3–1-re legyőzte a Voluntari FC-t, illetve a Dinamo 3–1-re diadalmaskodott a Chiajna otthonában.
2015-09-30: Sport - :

Túl az utolsó versenyen (Autósport)

Vasárnap a Sugásfürdő felé vezető úton rendezték meg a Metabond Regionális Autós Hegyi Verseny utolsó futamát, ami egyben Ugron Huba-emlékverseny is volt. A viadalra összesen tizenhat pilóta nevezett be, közülük ketten adták fel a versenyt.