Gyertyagyújtás Baróton

2015. november 27., péntek, Közélet

Idén is meggyújtják az első adventi gyertyát Barót főterén.

Az ökumenikus ünnepség vasárnap háromnegyed hétkor kezdődik: áldást mondanak a városhoz tartozó egyházközségek református lelkészei, a bibarcfalvi Székely Lajos és a bodosi Sándor István, majd a két falu kórusa lép fel. Az elkövetkező hetekben a baptista, az unitárius és a római katolikus egyházak képviselői szólítják meg az ünnepre készülőket. (hecser)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2015-11-27: Közélet - Iochom István:

Elbírálták a téli rajzpályázatot

Számos nagyon kreatív rajz érkezett a kézdivásárhelyi önkormányzat téli rajzpályázatára, a szakmai zsűrinek több szempontot figyelembe véve kellett eldöntenie, melyik négy gyermek rajza kerül a városháza karácsonyi üdvözlőlapjaira.
2015-11-27: Közélet - :

Kalóz adózási honlap

Az országos adóhatóság sajtóközleményben értesíti az adófizetőket, hogy olyan kalózhonlap jelent meg a világhálón, amelyet nem a hatóság működtet.