LapzártaSzentgyörgyi vereség Aradon

2015. december 29., kedd, Sport

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC tegnap este az év utolsó rangadóján Aradon vendégszerepelt, ahol 21 pont különbséggel kikapott az ICIM-től a női kosárlabda nemzeti liga 16. fordulójában. A találkozó végeredménye: Aradi ICIM–Sepsi-SIC 76–55. További részletekkel a holnapi lapszámunkban jelentkezünk. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1290
szavazógép
2015-12-29: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Feldolgozhatatlan bánattal a lelkünkben kell tudatnunk, hogy
SZŰCS GÁBORNÉ
született
CZIMBALMOS-KOZMA EMESE
folyó év december 28-án, 54 évesen hirtelen itt hagyta édesanyját, férjét, lányait, uno­káit, testvérét és családjaikat, és ­harmadik, visszaút nélküli lakhelyére ­költözött: az egekbe.
Temetéséről­ ­Kanadában később intézkednek.
Nyugodj békében, Emesi.
A gyászoló család
du.
2015-12-29: Sport - :

Olimpiai érmet várnak a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól (Gyorskorcsolya)

A 2018-as pjongcsangi téli olimpián az éremszerzés az elvárás a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól – erősítette meg korábbi kijelentését Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke.