Küzdőtéren az utánpótlás

2016. február 13., szombat, Sport

Kosárlabda. Szerdán és csütörtökön a Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sporttermében szervezték meg az U12-es lány és U15-ös fiú kosárlabda Székely Nemzeti-bajnokságot.

A lányoknál részt vett a Kézdivásárhelyi SE, a Sepsiszentgyörgyi ISK, a Sepsi-SIC I. és a Sepsi-SIC II., illetve a fiúknál jelen volt a Csíkszeredai VSK, a Sepsiszentgyörgyi ISK, a Kézdivásárhelyi SE és a Sepsiszentgyörgyi Bball6. Az eredmények: * U12 lány: Sepsi-SIC I.–Sepsi ISK 11–75, Sepsi-SIC II.–KSE 21–40, KSE–Sepsi ISK 47–24, Sepsi-SIC I.–Sepsi-SIC II. 7–48 * U15 fiúk: KSE–Sepsi ISK 62–50, Sepsiszentgyörgyi Bball6–KSE 25–66, Csíkszeredai VSK–Sepsi ISK 66–10, Csíkszeredai VSK–Sepsiszentgyörgyi Bball6 111–28. (m. b.)
Kézilabda. A Sepsi ISK ifjúsági III-as lány kézilabdacsapata csütörtökön hazai környezetben 14–10 (6–6) nyert a Marosvásárhelyi Sportlíceum ellen a korosztályos bajnokság 17. fordulójában. A csapat játéka mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb, de még mindig sok az egyéni hiba. Ennek ellenére a győzelemnek nagyon örülünk – nyilatkozta érdeklődésünkre Szerző Árpád edző. Együttesünk: Földes 2, Kovács 6, Baló 1, Költő, Imre 2, Belle 2, Szász, Csákány 1, Boros, Veres, Radu, Pițiga, Rendi, Józsa, Popica, Ta­kács. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 769
szavazógép
2016-02-13: Sport - :

Sportolóink a hétvégén

Asztalitenisz. Péntektől vasárnapig Buzăuban rendezik meg az ifjúsági III-as országos csapatbajnokságot. A viadalon két háromszéki klub – Nagy Mózes SK és az Electrica SK – négy együttese (két fiú- és két lányalakulat) képviseli megyénket. Bízunk abban, hogy siker koronázza kis pingpongozóink erőfeszítését, és emelt fővel térnek majd haza a háromnapos megmérettetésről.
2016-02-13: Sport - :

Spanyol–orosz döntő lesz (Futsal, Európa-bajnokság)

A spanyol válogatott a kazah, az orosz pedig a házigazda szerb nemzeti csapat ellen jutott be a belgrádi futsal Európa-bajnokság fináléjába az elődöntők után.