Elhalálozás

2016. február 29., hétfő, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
özv. SZÓRÁDI GÉZÁNÉ
VARGA ILONA
hirtelen elhunyt.
Szeretett halottunk földi maradványait március 1-jén 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a bölöni református temetőben.
A gyászoló család
3368/b

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy
FAZAKAS JÁNOSNÉ
SORBÁN KATALIN
életének 74., házasságának 51. évében szerető szíve megszűnt dobogni.
Temetése 2016. március 1-jén 15 órakor lesz a kézdivásárhelyi régi református ravatalozóházból.
A gyászoló család
9058
Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szerető édesanya, nagymama, testvér, anyós, rokon és szomszéd, a sepsikőröspataki születésű sepsiszentgyörgyi
ILYÉS ILONA
(született SZÉP)
életének 84. évében hosszú betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2016. február 29-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
17506

Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a kilyéni JOBB JÁNOS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
Gyászoló családja
17507
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik DOBOS ILUS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4290311

Megemlékezés
Kegyelettel emlékezünk az alsócsernátoni GAJDÓ D. BÉLÁRA halálának 24. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
9054
Ha erősebben kapaszkodnánk egymás kezében, ha jobban hinnénk a szeretet erejében, akkor talán az élet és a halál is könnyebb lenne. Kegyelettel emlékezünk az uzoni MOLNÁR JÓZSEFRE halálának 28. és MOLNÁR MÁRIÁRA halálának 8. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, nyugodjanak békességben.
Szeretteik
4290314
Gyászoló szívünk mély fájdalmával emlékezünk drága jó édesanyánkra, a felsőlemhényi özv. RÓZSA JÁNOSNÉRA elmúlásának 20. évfordulóján. Önfeláldozó életét, szeretetét, dolgos két kezét soha nem feledjük.
Mimi és János
4290354

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2016-02-29: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Nyílt nap az iskolákban
* A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium igazgatósága kedden 10 órától az iskola konferenciatermében tájékoztatót tart az előkészítő osztályba való beiratkozásról. Ezt követően az érdeklődők találkozhatnak az osztályokat vezető tanítókkal, és megtekinthetik az osztálytermeket. Minden érdeklődőt szeretettel elvárnak.
2016-02-29: Kultúrkert - Mózes László:

A lélek fényképésze (Sylvia Plachy Sepsiszentgyörgyön)

„A képeken inkább a lelket keresem, mint a valóságot, amikor fényképezek, nem látok minden részletet, csak érzem, hogy valami van; szeretem, ha a kép beszél, és szeretem a hangját a fekete-fehérnek” – mondotta közvetlenül, megnyerő egyszerűséggel sepsiszentgyörgyi tárlatvezetésén Sylvia Plachy, a New Yorkban élő, magyar származású, világhírű fotográfus.