Görögkeleti húsvét előtt

2016. április 27., szerda, Közélet

A Kovászna megyei gazdasági rendőrség az ortodox húsvétot megelőző időszakban kereskedelmi egységeket ellenőriz.


Az elmúlt tíz napban huszonhárom akció során nyolc bűncselekményt észleltek, ezek közül öt adócsalás. Továbbá tizenegy bírságot róttak ki szabálysértésért 47 800 lej összértékben. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1545
szavazógép
2016-04-27: Közélet - :

Gyorshajtók

Múlt héten 242 gyorshajtót bírságoltak meg Háromszéken. Mint már jeleztük, egy 45 éves kézdivásárhelyi férfi által vezetett személygépkocsit 176 kilométeres sebességgel mértek be a szépmezői úton múlt hétfőn.
2016-04-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
* A sepsiszentgyörgyi Köntés Galériában ma 18 órától megnyílik Bede Gábor fotókiállítása, amelynek témája az 1989-es forradalom Háromszéken.