Elhalálozás

2016. május 24., kedd, Elhalálozás

A csongrádi születésű
TÚRI ISTVÁN
temetésére május 25-én 14 órakor kerül sor a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
4292317
Mély fájdalommal, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a berecki születésű
VATÁNY GERGELY
életének 60. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után 2016. május 23-án hirtelen elhunyt.
Földi maradványait május 25-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kovásznai ravatalozótól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Koporsóbatétel 2016. május 24-én 18.30 órakor.
A gyászoló család

4292318


Megrendült szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a mélyen szerető és szeretett édesapa, nagyapa, testvér, após, keresztapa, apatárs, sógor, szomszéd, jó barát és ismerős, a nagybaconi születésű nagyajtai
BARTHA GYÖRGY
nyugalmazott tanár
életének 72. évében 2016. május 22-én visszaadta lelkét Teremtőjének.
Ember- és baráti szeretete, becsülete sok évtizeden át a tanítványainak útravaló volt. Szelíd lelke, az élet nehézségeiben is megőrzött derűje, családszeretete kitörölhetetlen emlék marad mindannyiunk számára. A küzdelem, amit az Élettel vívott, véget ért.
Drága halottunk földi maradványait 2016. május 24-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a nagyajtai családi háztól református szertartás szerint.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
du.
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a székelyszáldobosi
özv. LÁZÁR JÁNOSNÉ
szül. SZŐCS EMMA
életének 75. évében hosszas betegség után elhunyt.
Temetése május 24-én 14 órakor lesz a családi háztól.
A gyászoló család
4292306
Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér, anyós, anyatárs, keresztanya, rokon, jó szomszéd, az uzoni
özv. SZABÓ VERONIKA
(szül. LÁZÁR)
életének 78. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Temetése 2016. május 25-én 15 órakor lesz a családi háztól az uzoni református temetőben.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
4292309


Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a kökösi születésű OROSZ ANNA temetésén részt vettek, és akik a nehéz percekben segítséget nyújtottak.
Tetsvére és a gyászoló család
4292320


Megemlékezés
Halálának 17. évfordulóján kegyelettel emlékezem nagyapámra, id. JANCSÓ JÁNOSRA (Poti bácsi).
Kiss István ügyvéd
9237
Fájó szívvel emlékezünk Kováts Lászlóra, a bukaresti Petőfi Ház volt kulturális felelősére halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
3436/b
Szomorú szívvel emlékezünk a szacsvai id. KISS PÁSZTOR JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Még fáj, s talán örökre így marad, de mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Szívünkben örökké élni fogsz.
Bánatos özvegye, testvérei, lányai, fiai, vejei és unokái
4292313
Fájó szívvel emlékezünk MOLNÁR BÁLINTRA, aki hat éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4292335
Kegyelettel emlékezünk drága halottainkra, a lemhényi BARA ERZSÉBETRE és BARA ANDRÁSRA halálának 28. és 33. évfordulóján.Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
9238
„Többé soha nem gyúl ki halvány-furcsa mosolya.’’ (Kosztolányi Dezső). Szívünkben él és örökké ott marad dr. DOMOKOS ERNŐ volt közgazdász-professzor, akire kegyelettel emlékezünk halálának nyolcadik évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4292162
„Mikor már nem bírtam, mert nagyon fájt minden, akkor szép csendben átölelt az Isten.” Könnyes szemmel emlékezem özv. BAKK EDITRE halálának hatodik hónapjában. Jósága, szeretete szívemben mindig élni fog. Drága édesanyám, csendes pihenést.
Gyászoló leánya
4292299
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2016-05-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
* A legnagyobb élő magyar fotóművészként számon tartott Korniss Péter kiállításával folytatódik a Kép éve Sepsiszentgyörgyön. A Lábas Házban ma 19 órától Tóth-Gödri Iringó művészettörténész a művész jelenlétében megnyitja a Kossuth-díjas Korniss Péter fényképeinek tárlatát.
2016-05-24: Sport - :

Egy arany- és öt bronzérem (Küzdősport)

A sepsiszentgyörgyi Show Time SK sportolói eredményes hétvégén vannak túl, hiszen hat éremmel tértek haza az elmúlt hétvégén Bukarestben megtartott dzsúdzsucu országos bajnokságról, amelyen felnőtt, utánpótlás (U21) és U18-as sportolók vettek részt.