LabdarúgásLetartóztatások illegális fogadások miatt

2016. július 20., szerda, Sport

Az Interpol hétfői közleménye szerint 11 országban több mint 4100 embert vettek őrizetbe, és körülbelül 13,6 millió dollárnak megfelelő készpénzt foglaltak le az illegális ázsiai szerencsejáték-hálózat felszámolását célzó, SOGA elnevezésű akció keretében az Európa-bajnokság ideje alatt.

A hatóságok csaknem négyezer razziát tartottak többek között Kínában – azon belül Hongkongban és Makaón is –, Franciaországban, Görögországban, Olaszországban, Malajziában, Szingapúrban, Thaiföldön és Vietnamban, ahol a becslések szerint 649 millió dollár volt az illegális tétek összege. Csan Lok-ving főfelügyelő, a hongkongi rendőrség szervezett bűnözés elleni részlegének vezetője emlékeztetett, hogy a lefoglalt pénz mennyisége alapján az elmúlt években hasonló bűncselekményekkel összefüggésben nem volt ilyen jelentős akció. A hatóságok telefonközpontokat hallgattak le és tiltott internetoldalakat is figyeltek a kontinenstorna ideje alatt.
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2016-07-20: Sport - :

Sagan az utolsó méteren előzött (Kerékpározás, Tour de France)

Rendkívül szoros sprintbefutóban a szlovák Peter Sagan nyerte meg a Tour de France 16. szakaszát. A hétfői szakasz befutója a svájci Bernben volt, és óriási csatát hozott Peter Sagan és Alexander Kristoff között.
2016-07-20: Sport - :

Putyin a munkálatokat sürgeti (Labdarúgás)

Vlagyimir Putyin, a 2018-as labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó Oroszország elnöke a stadionok építési és felújítási munkálatainak felgyorsítását sürgette hétfőn. Putyin felszólította a kormányt, hogy intézkedjen a késések megszüntetéséért.