Halálos baleset Zágonban

2016. július 26., kedd, Közélet

Tragikus kimenetelű baleset történt tegnapra virradóra Zágon határában.

 

Papolc irányába haladt egy személygépkocsi, amely eddig ismeretlen okok miatt egy enyhe jobb kanyarban elhagyta az úttestet, fékezés nélkül áttört egy kerítést, majd több mint ötven méter után szakadékba zuhant. Az autó nem sérült komolyabban, de vezetője életét vesztette: halálát a kerítés egyik darabja okozta, a több méter hosszú fenyőfa a sofőr fejébe fúródott. A vezető azonnal meghalt, három kisgyermek maradt árván. A papolci illetőségű, jó gazda hírében álló áldozat vasárnap este kilenckor ment el Olthévízre, hogy onnan állatgondozókat hozzon. Az emberek becsapták, így egyedül indult haza. Éjjel egy óra előtt öt perccel beszéltek vele telefonon rokonai – ezt követően nem válaszolt a hívásokra. Az aggódó hozzátartozók hajnalosan egészen Brassóig mentek, balesetet gyanítva keresték őt, autóját. Elmentek a baleset helyszíne mellett, de nem látták a sérült járművet. A szakadékba esett autót tegnap nyolc óra után találták meg mezőre siető emberek. (bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2016-07-26: Közélet - Hecser László:

Ügyvédet fogad a város (Barót)

Újabb pert indított Barót önkormányzata ellen a Sigapress Rt.: az iskolakampusz kivitelezője azért követel több százezer lej kártérítést, mert megítélésük szerint haszontól estek el, amikor a város nem adta meg az engedélyt az építkezés folytatására.
2016-07-26: Közélet - :

Ütközés Ozsdolán

Egy 22 éves fiatalember balesetet okozott Ozsdolán pénteken este.