A küldemény bizalmas

2016. július 28., csütörtök, Közélet

Levéltitok megsértéséért három nő nevére bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitott a rendőrség.

Két postai alkalmazottat azzal gyanúsítanak, hogy egy postai küldeményt nem a címzettnek adtak át, hanem kiszolgáltatták azt egy idegennek. A feljelentést a címzett tette. Ugyanis kényszervégrehajtási végzés érkezett a nevére egy olyan ügyben, amelyben valaki bankhiteléhez kezességet vállalt. A hivatalos dokumentumot munkatársa vette át, és eltitkolta előle. A rendőrség hivatali gondatlanság és levéltitok megsértése gyanújával nyomoz az ügyben. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2016-07-28: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Az erkölcstelen megoldás

Kellemetlen meglepetés várja néhány hét múlva a nyári vakációról a parlament padsoraiba visszatérő szociáldemokrata honatyákat: azzal szembesülhetnek ugyanis, hogy mind az alsó-, mind a felsőházban elvesztették többségüket.
2016-07-28: Közélet - :

Halálos baleset

Szerencsétlen balesetben vesztette életét egy 76 éves sepsikőröspataki polgár.