TeniszTanfolyam indul

2016. augusztus 18., csütörtök, Sport

Popa Sándor teniszedző gyerekeknek, kezdőknek és felnőtteknek indít tanfolyamot a Kovászna Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság (Sepsiszentgyörgy, Bánki Donát utca 25.) teniszpályáin. Iratkozni és további információkért hívják a 0721 310 454-es telefonszámot. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2016-08-18: Sport - :

Erőpróbának jó volt (Asztalitenisz)

Az Electrica SC fiatal tehetsége, Ilyés Balázs hétvégén az országos egyéni ifjúsági 3-as bajnokság döntőjén vett részt Konstancán, ahol a csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel búcsúzott a további küzdelmektől, de azt fontos megemlíteni, hogy a tízéves Balázs a nála két évvel nagyobbakkal játszott.
2016-08-18: Sport - :

A City kiütötte a Steauát (Labdarúgás)

A Manchester City 5–0 arányban nyert a Steaua vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén. A találkozón Sergio Agüero úgy ért el mesterhármast, hogy az első félidőben két büntetőt kihagyott.