Teremlabdarúgás, I. ligaÚjabb nehéz mérkőzés előtt a KSE

2016. szeptember 26., hétfő, Sport

A háromszéki csapatok közül csak a Kézdivásárhelyi SE lép pályára az élvonalbeli futsalbajnokság negyedik fordulójában, hiszen a megyeszékhelyi Sepsi FC ellenfél hiányában áll ebben a körben. Ahogy a címben is jeleztük már, a Csulak Attila és Gazda József által irányított együttesre újabb nehéz mérkőzés vár, hiszen a céhes városbéliek ma 17 órától a Călăraşi otthonából próbálnak pontot rabolni. A találkozó játékvezetője Daniel Decă (Brăila) és Gabriel Stroe (Bukarest).

A két alakulat közötti legutóbbi öt meccsen négy călăraşi-i és egy kézdivásárhelyi sikert jegyezhettünk fel, s az 1–0-s diadalt 2014. szeptember 11-én érte el a KSE. Ennek fényében nem elképzelhetetlen egy idegenbeli győzelem, ám ehhez a felső-háromszéki alakulat játékosainak az aktuális szezonbeli legjobb teljesítményükkel kell előrukkolniuk. A pontvadászat előző etapját mindkét csapat vereséggel zárta: a KSE hazai környezetben 11–1-re kapott ki Dévától, míg Călăraşi a bajnoki címvédő otthonában veszített 4–3-ra. A hónap elején indult bajnokságban vendéglátóink még csak egy meccset játszottak otthon, amit 5–3-ra nyertek meg a Temesvári Informatika ellen; a Kézdivásárhelyi SE-nek szintén egy kiszállása volt ez idáig, amin a Resicabánya 3–2-re győzte le. A Călăraşi a tabella ötödik helyéről, 12–8-as gólaránnyal és hat ponttal várja a délutáni találkozót, ezzel szemben a Căşuneanuék nulla ponttal a tizedikek, és 4–18-as a gólarányuk.
Egy szó mint száz, a mai összecsapás esélyese egyértelműen Călăraşi, ám bízunk abban, hogy fiaink okozhatnak meglepetést. Hajrá, Kézdivásárhelyi SE. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1542
szavazógép
2016-09-26: Sport - :

Újra győzött a Sepsi ISK (Kézilabda, utánpótlás)

A Szerző Árpád által irányított Sepsi ISK a Fogarasi ISK vendégeként 20–17 arányban diadalmaskodott az ifjúsági III-as női kézilabda-bajnokság G-csoportjában. A lányok második győzelmüket aratták az idényben, hiszen első mérkőzésükön zöld asztalnál győztek a Brassói Transilvania KSC ellen.
2016-09-26: Sport - :

Salvator-bajnokság (Minifoci)

A-OSZTÁLY. A negyedik forduló eredményei: NYAK–Jamaica 2–3, Dorco–No Name 7–2, Túlélők–Amigo & Intercost 3–3, Axon–Phoenix 3–1, Aquaris–S & Z 0–3, Baroque–Colo Colo 0–11, ASA–Hortigála 3–6. A Maxteam–Amigo’s meccset elnapolták.