Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 19., szombat 10:16
Köszöntjük Huba nevű olvasóinkat!

Visszaélnek a nevével

2016. november 1., kedd, Gazdakör
A Vidéki Beruházásokat Kifizető Ügynökség (AFIR) képviselői szerint vannak olyan, uniós pályázatok elkészítésével foglalkozó tanácsadó cégek, amelyek visszaélnek az AFIR rövidítéssel. Ugyanakkor az ügynökség korábbi megnevezését – Vidékfejlesztési és Halászati Kifizetési Ügynökség (APDPR) – is jogtalanul használják többen. A két névrövidítés mellett az ügynökség jelmondatait is felhasználják kommunikációjukban, sőt, internetes címeikbe is belefoglalják – állítják a hivatalosságok.

A vezetőség hangsúlyozza: egyetlen céggel sem társultak, és nem is adtak engedélyt az AFIR vagy APDRP rövidítés használatára senkinek. Javasolják, a pályázatokban gondolkodó gazdák elővigyázatosan tanulmányozzák a nem hivatalos honlapokon megjelenő, Nemzeti Vidékfejlesztési Tervvel kapcsolatos információkat, ugyanis fennáll az elégtelen, szubjektív tájékoztatás veszélye.
A vidékfejlesztési tervben a vissza nem térítendő európai alapok eléréséhez szükséges minden dokumentum ingyenes, elérhető a www.afir.info honlapon, az ügynökség hivatalos e-mail-címei mindig a @afir.info domainnéven vannak bejegyezve – hívták fel a figyelmet.
Az ügynökség jelenlegi és korábbi szlogenje – „Együtt fejlesztjük a román falut” – is le van védve, így a törvényes működési keret, valamint a márkajegy kizárólagos használati jogot ad a Vidéki Beruházásokat Kifizető Ügynökségnek a rövidítések, valamint a jelmondat esetében. 
Bokor Gábor
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most