Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:48
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Elhalálozás

2016. december 7., szerda, Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, após, nagyapa, dédnagyapa, az illyefalvi születésű
id. PETKE FERENC
életének 83., házasságának 61. évében rövid szenvedés után csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2016. december 8-án, csütörtökön 14 órakor helyezzük örök nyugalomra az illyefalvi családi háztól a katolikus temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4296203
Részvétnyilvánítás
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Geréd Ágnes kolléganőnknek édesapja elvesztése alkalmából. Nyugodjon békében!
A Székely Mikó Kollégium munkaközössége
213877
A Testvériség sétány 3-as tömbház A lépcsőházának lakói őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak SZÁVA IRÉNKE (szül. DARAGICS) elhunyta alkalmából.
4296192
Megemlékezés
Elfeledni téged soha nem lehet, csak meg kell tanulni élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai id. DEÁK ANDRÁSRA halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye,
gyermekei és azok családja
18176
Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BÍRÓ ISTVÁNRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, a jó Isten őrködjék pihenésed felett. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. A te szíved megpihent, a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Nyugodj békében.
Szerető családja
18506
Téged elfelejteni soha nem lehet, csak muszáj az életet élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk KULCSÁR GYÖRGYRE halálának 11. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4296145
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a zágoni id. CSOMA ISTVÁN­RA halálának 15. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4296169
Halálának ötödik évfordulóján fájó szívvel emlékezünk a bölöni TANA ANNA MÁRIÁRA (BIRÓ MARIKÁRA), őt idézve: „Itt hagyom e káoszból alkotott világot, / E tévedésből készült csodás játékot, / Hol tökéletlen minden, de azért kár / Elmenni s feledni, Uram, ez fáj.”
Családja
4296187
Temetőnek mély csendjében pihen egy szív csendesen, már nem dobban családjáért, messze vitted, Istenem. Megállt egy apai szív, mely értünk dobogott, pihen két áldott kéz, mely értünk dolgozott. Búcsú nélkül távozott közülünk, de szívünkben megmaradt emléke. Kegyelettel emlékezünk id. PÁL ISTVÁNRA halálának tizedik évfordulóján. Nyugalma legyen c­sendes.
Szerettei
4296188
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most