Elhalálozás

2016. december 7., szerda, Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, após, nagyapa, dédnagyapa, az illyefalvi születésű
id. PETKE FERENC
életének 83., házasságának 61. évében rövid szenvedés után csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2016. december 8-án, csütörtökön 14 órakor helyezzük örök nyugalomra az illyefalvi családi háztól a katolikus temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4296203
Részvétnyilvánítás
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Geréd Ágnes kolléganőnknek édesapja elvesztése alkalmából. Nyugodjon békében!
A Székely Mikó Kollégium munkaközössége
213877
A Testvériség sétány 3-as tömbház A lépcsőházának lakói őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak SZÁVA IRÉNKE (szül. DARAGICS) elhunyta alkalmából.
4296192
Megemlékezés
Elfeledni téged soha nem lehet, csak meg kell tanulni élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai id. DEÁK ANDRÁSRA halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye,
gyermekei és azok családja
18176
Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BÍRÓ ISTVÁNRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, a jó Isten őrködjék pihenésed felett. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. A te szíved megpihent, a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Nyugodj békében.
Szerető családja
18506
Téged elfelejteni soha nem lehet, csak muszáj az életet élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk KULCSÁR GYÖRGYRE halálának 11. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4296145
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a zágoni id. CSOMA ISTVÁN­RA halálának 15. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4296169
Halálának ötödik évfordulóján fájó szívvel emlékezünk a bölöni TANA ANNA MÁRIÁRA (BIRÓ MARIKÁRA), őt idézve: „Itt hagyom e káoszból alkotott világot, / E tévedésből készült csodás játékot, / Hol tökéletlen minden, de azért kár / Elmenni s feledni, Uram, ez fáj.”
Családja
4296187
Temetőnek mély csendjében pihen egy szív csendesen, már nem dobban családjáért, messze vitted, Istenem. Megállt egy apai szív, mely értünk dobogott, pihen két áldott kéz, mely értünk dolgozott. Búcsú nélkül távozott közülünk, de szívünkben megmaradt emléke. Kegyelettel emlékezünk id. PÁL ISTVÁNRA halálának tizedik évfordulóján. Nyugalma legyen c­sendes.
Szerettei
4296188
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-07 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 247
szavazógép
2016-12-06: Közélet - :

Tizenhét ingyenes házhely Fortyogófürdőn

A legutóbbi tanácsülésen Kézdivásárhely önkormányzata újabb tizenhét ingyenes házhelyet hagyott jóvá Fortyogófürdőn harmincöt év alatti fiatalok számára. Ez év júniusában három fortyogófürdői parcellát ajánlottak fel ingyen 35 éven aluli fiatalok számára házépítés céljából.
2016-12-07: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
*  A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében pénteken 17 órától Ésik Sándor könyvkiadó bemutatja M. Szlávik Tünde A férfi illata című könyvét. Közreműködik: Maj­láth Szabó Attila énekes. Az est házigazdája: Farkas Árpád.
*  A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében csütörtökön 17 órától bemutatják Para Olga A csillag és a lant című válogatott verseskötetét. A szerzővel Józsa Attila, a Parnasszus irodalmi kör vezetője beszélget. Az est vendége: László Károly színművész. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.
*  A sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeumban csütörtökön 18 órakor bemutatják Sárándi Tamás Levezényelt vissza­csatolás. A magyar katonai közigazgatás Észak-Erdélyben 1940 című kötetét. A szerzővel Tóth-Bartos András történész beszélget.
*  A sepsiszentgyörgyi Tein Teaházban pénteken 18 órától bemutatják Dimény H. Árpád Levelek a szomszéd szobába című verseskötetét. A szerzővel Szonda Szabolcs költő, műfordító beszélget, közreműködik Pálffy Tibor színművész.